13 Юли, 2024 07:24 2 558 8

Юксел Кадриев прекарва всяка свободна минута в Солун

  • юксел кадриев-
  • гърция

Предполага се, че се е събрал с гъркинята Мария

Юксел Кадриев прекарва всяка свободна минута в Солун - 1
Снимка: bTV

Юксел Кадриев прекарва всяка свободна минута в Солун, пише Ретро, цитиран от burgas24.bg. Водещият на новините дори научи гръцки и вече подписва публикациите си в социалните мрежи на гръцки език.

На една от снимките дори е написал, че любовта е връзка, основана на признание и дълг. Но дали най-накрая Кадриев е срещнал истинската си любов в южната ни съседка? Или може би се е събрал със старата си любов – гъркинята Мария?

Истината е, че на Юксел Кадриев никак не му върви в любовта. След скандалния развод с оперната певица Бонка Георгиева, той премина през няколко афери. Голямата звезда на телевизията, който е на 51 години се влюби пламенно в красивата варненка Диди Янкова. Знойната блондинка бе собственичка на империя от шест фирми, повечето от които развиваха дейност в сферата на козметичните услуги и красотата.

Янкова успешно управляваше елитния център за красота в морската столица. Юксел е с цели 7 години по-млад от Диди, но разликата изобщо не ги притесняваше. Любовта им обаче приключи трагично, когато рак на дебелото черво погуби бизнес дамата. Дълго време след кончината ѝ Кадриев не искаше и да чуе за друга жена.

После срещна Мария и година и половина имаше тайна връзка със сексапилната си половинка. Заради нея той всяка седмица пътуваше до Солун, където живееше неговата изгора. Препъни камък за връзката им се оказало точно разстоянието и Юксел изпаднал в любовна депресия след края на отношенията им.

Напоследък той пак изглежда щастлив и пътуванията му до Солун зачестиха, което кара мнозина да мислят, че Мария и Кадриев са се събрали.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 То кой

    6 4 Отговор
    ли вече не , та и влаха сричащ !
  • 2 абе,

    16 0 Отговор
    Аудиторията се интересува повече дали освободи общинското жилище в кв.Красно село която заемаше неправомерно дълги години.
  • 3 Това е невъзможно

    7 0 Отговор
    Трябва да са поне три свободни минути за две от тях ще се придвижи до Солун и ще се върне а едната ще я прекара там
  • 4 15-годишен напушляк

    13 1 Отговор
    Правилно. Най-добре е да даваш дупе там, където никой не те познава. А тук ПiК ще го разкостят, ако научат, че си вее прашките.
  • 5 Цъцъ

    10 0 Отговор
    Какви жени, какви 5 леа🤣
  • 6 Чок гюзел накъдриев

    10 0 Отговор
    Там да си седи
  • 7 шефа

    12 1 Отговор
    Там живее любовника му,в Гърция е пълно с такива като Юки !
  • 8 АРЕС Z

    9 1 Отговор
    Във Гърция го помпят,вижте го ..нусляра как се е подул като плондир хахахахааа.