Необходими продукти:
- яйца - 3 бр.;
- захар - 120 г;
- ванилова захар - 1 пак.;
- краве масло - 90 г + за намазване;
- кувертюр - 100 г;
- брашно - 90 г + 1 с.л.;
- бакпулвер - 1/2 ч.л.;
- какао - 20 г;
- крема сирене - 150 г;
- пудра захар - 2 с.л.
Начин на приготвяне:
Разтопете на водна баня кувертюра и маслото и оставете сместа да се охлади. Разбийте крема сиренето, 1 яйце, 1 с.л. брашно и пудрата захар.
В голяма купа разбийте 2 яйца със захарта и ваниловата захар и добавете шоколадовата смес. Прибавете пресятото с какаото и бакпулвера брашно (90 г).
Сложете във форма хартия за печене и я намажете с меко масло. Изсипете шоколадовата смес, след това сместа с крема сирене и разбъркайте с дървено шишче. Печете шарения сладкиш в предварително загрята фурна на 180°С за 35 минути, пише flagman.bg
Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Един
10:10 19.07.2024