20 Юли, 2024 15:38 3 358 6

Новото гадже на Брад Пит го научи да се къпе редовно

  • брад пит-
  • къпане-
  • инес де рамон

Актьорът никога не ползвал дезодоранти и одеколони

Новото гадже на Брад Пит го научи да се къпе редовно - 1
Снимка: БГНЕС

Любовницата на американския актьор Брад Пит, фитнес треньорката Инес де Рамон, го отучи от неприятен навик, пише In Touch.

Според анонимни източници звездата от "Боен клуб" преди това презирал вземането на душ и предпочитал само сапуна от хигиенните процедури. Освен това той никога не ползвал дезодоранти и одеколони.

С течение на връзката им обаче Пит преразгледал отношението си към хигиената.

„Той прави всичко възможно да промени навиците си. Често изкарваше ден-два без да се къпе, което е учудващо, като се има предвид, че е секс символ, но с Инес е различно. Тя дори го принуждаваше да използва конец за зъби“, казаха запознати.

Събеседниците на портала отбелязаха, че влюбените правят йога заедно, а след това си вземат душ или плуват в басейна. В същото време ходят заедно на спа център за масажи, а също и на процедури за лице.

„Брад винаги е обръщал много внимание на дрехите си, но сега по този въпрос разчита повече на мнението на Инес“, заключиха те.

През януари американо-канадският актьор Джейсън Пристли каза, че той и Брад Пит периодично се състезавали кой може да издържи по-дълго без душ.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОСПОДИН ПИТ,

    33 10 Отговор
    ЕЛАТЕ В БЪЛГАРИЯ...
    ТУК ЩЕ СТЕ ВЪВ ВАШИ...ВОДИ...👍

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 трясъ

    22 3 Отговор
    И защо, след като имат възможности и условия,такива хора,като на Брат Пит брат му не се възползват от тях и не се къпят? Бедните хора го правят,а богатите и с възможности-не. Щ(Дж)оли?
  • 4 Мнение

    15 7 Отговор
    Ами тя като е миризлива, затова се къпе често. Постоянното и често взимане на душ, особено когато е продължително, има вредно влияние върху кожата и тялото. Прекаленото къпане води до нарушения на микробиома на кожата – милиардите бактерии, които живеят върху кожата ни и участват в редица процеси в организма, нарушават баланса си.

    Коментиран от #5

  • 5 Така е

    8 2 Отговор

    До коментар #4 от "Мнение":

    Ама какво да се прави, вманиачени комплексари компенсират недоимъка в главите си с душове, дезодоранти и одеколони. Имам една селска, като мине и пет минути след нея мирише на марков парфюм...
  • 6 ха, ха

    3 1 Отговор
    БрадЧо освен пиядурник бил и смрадливец.Горката Инес топърва на 60 години да му създава хигиенни навици,ама парите му не миришат.