31 Юли, 2024 15:28 1 951 26

Веселин Маринов се ядоса на политиците: Тези в парламента се държат като хамали

  • веселин маринов-
  • певец-
  • парламент-
  • политици-
  • депутати

Гласовитият изпълнител изброи нещата, от които не е доволен в нашата страна

Веселин Маринов се ядоса на политиците: Тези в парламента се държат като хамали - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-известните певци у нас - Веселин Маринов, направи дълга и откровена изповед за страната ни и състоянието на българите. Той е много ядосан на случващото се в родината и дори твърди, че не сме народ.

"Ние не успяхме да направим прехода като другите държави, защото къде е българският народ? Няма един на улиците, защо вие не сте на улицата? Защо аз не съм? Защо всички не сме? Защо не питаме какво правят тия, дето ни показват тоя политически панаир и вече 5-6 години не могат да се разберат? Ние не сме народ, ние сме скупщина от хора, затова сме на това дередже." Така Веско Маринов коментира политическата ситуация в страната, докато е на лятно турне по Българското Черноморие.

63-годишният любимец на България е категоричен, че при нас нищо не се случва.

"През 3 месеца само гледаме нови избори. Тези в парламента се държат като хамали, а ние нищо не правим. Аз всеки път минавам от Варна през Бургас и шофирам 100 километра повече, защото искам по аутобан да се прибера до София. Не искам насрещно движение срещу мен през нощта. Това е практика за повече хора. Нищо не се случва в нашата хубава красива България", казва той пред "България днес".

"В Гърция не срещнах човек, който да знае немски или английски. Нямаше една табела на друг език освен на гръцки. И гърците не се интересуват дали това е проблем и дали ще навреди на туризма им, защото те са нация. Аз затова не ходя в Гърция, защото им завиждам за самосъзнанието им на гърци", разказва Маринов.

По думи на Маринов българите имаме едничка цел: "Да отидем в чужбина, да блъскаме като кучета като сервитьори, да ни издигнат до управители. И като мине животът на човека, да кажем: "Ето той е успял, той е чичото от Америка!", споделя изпълнителят и продължава: "Защо във всеки град на България се слуша сръбска и гръцка музика? Защо, когато пея македонска песен, срещу мен танцуват сиртаки? В Гърция никога няма да чуеш българско хоро в някой ресторант. Никога!".

Веско Маринов с огорчение споделя: "Омръзна ми всички до един да говорим колко е прекрасна малката ни България, какви планини, какви реки имаме! Аз станах на 63 г. и всичко само до там опира, до красотите на родината ни. Имаме хубави реки, но всичко е диво, необуздано, нерегламентирано, нямаме един аутобан като хората. Нямаме очи да поканим туристите и да останат с добри впечатления от България!

Защото сме такива хора - лицето на държавата ни е политическият елит, който ние сме избрали. И какво се случва - всеки е загърбил всичко, що касае родината ни. Всичко днес в политиката опира единствено до лични интереси, партийни интереси, кой на кого да се доказва, и най-малко мислят за страната ни".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сей земеделецо

    10 30 Отговор
    Певецът на комунягите, които съсипаха държавата, акъл дава.
    Чудя се на журналята даващи трибуна на подобни умотворения, толкова ли за интересно го намирате?
    Рубрика жълтини.

    Коментиран от #13

  • 2 Лост

    33 13 Отговор
    Ти пък точно да се оплакваш.Кажи нещо и за родната полиция?Там как е ?
  • 3 алхимик

    37 20 Отговор
    Прав е Веско Маринов !

    Коментиран от #4

  • 4 АМИ КАПИТАЛИЗЪМ

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "алхимик":

    ВАЖЕН Е ИНДИВИДЪТ.НАЛИ КОМУНИЗМА ГО АНАТЕМОСАХА ЗАРАДИ КОЛЕКТИВИЗМА И ОБЩНОСТТА.
  • 5 Хорейшио

    34 8 Отговор
    Веско хубаво си говори, но той стана известен с това, че се облажва от натягане и пеене на партийни мероприятия на всички управляващи в последните 20г. Който е на власт - наш Веско е пръв теляk. Беше любимец на червените бабички и лееше пот на Бузлуджа дължи години, после пристана на ГЕРБ и Цвъ Цвъ и беше абониран за шyт на партийни сбирки. Билетите му се изкупуваха организирано от централата на ГЕРБ а той им пееше песни от рода на "Нашата полиция ни пази". Та малко е смешно точно той да говори сега че е недоволен от политиците, след като им е бил платен трубадур поне 20г.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 българия или мафията в читанка инфо

    8 16 Отговор
    Хората нямат място на улицата, това не плаши никого. Лидери няма, лидери с идеи и аргументи против системата. Само истината е сила. Истината е, че БКП управлява с подкрепата на Вашингтон, за да правят неолиберализъм. Неолиберализмът се провали, глупаците чакат неолиберализмът да даде друг резултат от досегашният. Идиотът се надява с повторение на една глупост да постигне друг резултат. Блудният син е дявол. Избира егото. Плюе на общото. Дясните са дяволи. Да, .. казват, че джендърската пропаганда е от левите!!?? Кога елитът стана ляв? ДЯСНОТО Е ПРОПАГАНДАТА НА ЕЛИТЪТ. Елитът иска да се бори за права и демокрация, но да не засягат бизнесът им, парите им, робите им. ДЯВОЛИ!! ВСИКИ СА ДЯВОЛИ В ДЯВОЛСКИ СВЯТ. Дяволите в дяволският свят, казват, че лявото е за джендърство, типична дяволщина. Самарянинът е ляв.
  • 8 СЗО

    21 5 Отговор
    Аааа, не така! Аутобани може да нямаме, ама я виж колко магистрали имаме- Хемус, Тракия, Люлин, Струма. И всичките от Боко построени....недостроени.

    Коментиран от #21

  • 9 иво

    17 17 Отговор
    Преди дни минах през заведението на жена му, направи ми много приятно впечатлени - да табелка с името на български, но най-важното шефката беше там и работеше. Е това е в чужбина, било е някога и тук, шефа си работи с другите, не го е срам, няма надуване, няма перчене. Поздрави жена си, Веско.
  • 10 Петър Москов

    20 7 Отговор
    Фенклуба на потния много се е активирал тук да трака минусчета на коментарите срещу тоя мокър пешкир. 😀😅🤣
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ае, няма нужда.......

    21 5 Отговор
    Подлогата на Цвък и Боко. Има вид на умита котка.
  • 13 Чегевара

    18 3 Отговор

    До коментар #1 от "сей земеделецо":

    после на шайката Герб пеееше не го споменаваш що така!
  • 14 Веселин Маринов

    6 8 Отговор
    ГЕРБ И ДПС МАФИЯ
  • 15 Гост

    16 5 Отговор
    Тоя у от политика почна да разбира освен да блее отвратителни песнички за бабички.
  • 16 Ком

    12 14 Отговор
    Това, че е пял за БКП и ГЕРБ не го лишава от правото обективно да отрази реалностите в страната.А те са точно такива каквито ги описва.
    Неприятно е когато ти натриват носа, с това , че всички страни от бившия соц. лагер, даже и Сърбия ,се справиха адекватно с новите предизвикателства, за разлика от България. Трудно някой може да отрече и един абзац от коментарите му.
  • 17 😈😈😈😈

    15 5 Отговор
    Тоя по добре да лее пот на бабичките и лелките ,там е по талантлив .
  • 18 Мария

    2 7 Отговор
    Бях голяма фенка на В.Маринов , но след концерта му в Летния театър във Варна миналото лято се вбесих и излязох преди края.Такава бутафория за пари не бях виждала...Сега да дава акъл точно той...смехотворно и...тъжно...

    Коментиран от #19

  • 19 Простовато е

    10 14 Отговор

    До коментар #18 от "Мария":

    Вие сте смешни и неадекватни!Маринов казва точно каква в ситуацията в страната и не разбирам кое не е вярно за да не се приеме Това ,че не си харесала концерта ,няма нищо общо с обоснованото представяне на българския политически театър.Популисти политици превзеха НС с това че се представят за велики и спасители,а хората се поддлъгаха по приказки ,а другите избраници никакви .Вътре в НС по същия начин без да отчитат ,че никой няма мнозинство ,дребни сметки с външни цели ,и това дотегна ,дори не мога да ги гледам Единствено ни връщат назад ,само на олигарсите е добре.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ганю

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "СЗО":

    Боко яде, с.е.р.е и се издига
    а хората до гушата в л.а.й.н.а.т.а
  • 22 тиририрам

    12 1 Отговор
    Не сме на улицата, защото "родната милиция ни пази".
  • 23 РЕД И ХАОС

    5 0 Отговор
    „Великите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат събития, малките умове обсъждат хората.“
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Кокаин Боевски

    3 0 Отговор
    Тоя па,аман от него
  • 26 българин 777

    1 0 Отговор
    браво веско ама ти чак сега ли го разбра не се ядосвай пей за жълтата рокля и аутобан ще видиш на куково лято