14 Март, 2014 13:45 882 0

P!nk преподписа договора си и продължава напред

  • p!nk-
  • пинк-
  • музика-
  • певица-
  • звукозаписна компания

2013-та година беше изключително успешна за певицата

Отличената с Грами суперзвезда, P!nk, предподписа договора си с досегашната си звукозаписна компания - RCA Records (част от Sony Music Entertainment). Двете страни сключиха глобална сделка за издаването на няколко поредни албума. Официален представител на RCA Records/Sony Music у нас е компанията Вирджиния Рекърдс.

В официалното съобщение, което певицата пусна се казва: "Аз съм супер, супер развълнувана, че продължавам и занапред с моите хора от RCA. Работим заедно наистина добре, а на хората в лейбъла им пука за артистите по начин, по който не може да видите често. Благодаря им, че вярват толкова много в мен. Woohoo rock n roll!"

От компанията пък коментираха: “Изключително сме горди от факта, че P!nk избра да продължи работа с нас. Тя е от този „вид“ артисти, които не спират да развиват собствената си артичност, като създават вдъхновяваща авторска музика и вдигат всеки път летвата при живите изпълнения. Заедно ни очаква едно вълнуващо бъдеще“.

2013-та година беше изключителна за певицата! В края на 2012-та, тя издаде албума „The Truth About Love“, който дебютира на #1 място в Billboard Top 200 и в още 6 държави. Проектът се превърна и в първия албум в кариерата на P!nk, който дебютира начело в класацията на Америка. „The Truth About Love“ стана двойно платинен в САЩ, 2X платинен във Великобритания, Германия, Ирландия и Холандия, 8X платинен в Австралия и платинен в още 12 страни. От албума излязоха няколко световни хита като “Blow Me (One Last Kiss)”, “Try” и “Just Give Me A Reason” ft. Nate Ruess.

“Just Give Me A Reason” се продаде в над 4.5 милиона копия по света и се превърна в четвъртата най-продавана песен за 2013-та година и в четвъртия #1 сингъл на певицата в Billboard Hot 100. През декември 2013г. P!nk беше отличена с престижната награда на Billboard – „Жена на годината“.

В подкрепа на албума, P!nk реализира едно от най-успешните турнета в историята на концертния бизнес със 142 дати в 13 държави. По време на австралийската обиколка на турнето, певицата подобри собствения си рекорд за най-много последователни концерти в една зала в рамките на едно турне, поставен с „Funhouse Tour“ през 2009 год. С „The Truth About Love 2013“ тя изнесе впечатляващите 18 концерта в Мелбърн пред близо 250 хиляди души публика.

P!nk (с истинско име Алиша Мур) е продала до момента над 30 милиона копия от албумите си, 65 милиона сингли (от които 20 милиона са дигитални продажби), над 1 милион DVD-и албума по света и има 11 сингъла в Топ 10 на класацията Billboard Hot 100. И това не е всичко. P!nk притежава 3 награди Грами, 2 музикални награди на Билборд, „Жена на годината“ на Билборд, 5 награди MTV Video Music Awards, 2 отличия от европейските награди на MTV, 2 награди People’s Choice и мн. други.

Певицата е говорител на организацията COVERGIRL и наскоро направи дебюта си като актриса в комедийната драма „Thanks For Sharing alongside“, в който си партнира с Gwyneth Paltrow, Tim Robbins и Mark Ruffalo. Тя е деен активист на редица хуманитарни кампании и неправителствени организации, сред които „Make A Wish Foundation“, PETA, „Autism Speaks“, „Human Rights Campaign“ и „Save the Children“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА