30 Август, 2024 04:31 3 168 9

Ново гадже? Анджелина Джоли се появи във Венеция с 40-годишния британски рапър Акала СНИМКА+ВИДЕО

  • анджелина джоли-
  • акала-
  • венеция

Актрисата ще представи филма „Мария“ на режисьора Пабло Лараин на филмовия фестивал в града

Анджелина Джоли беше забелязана на филмовия фестивал във Венеция с предполагаемото си ново гадже - 40-годишния британски рапър Акала, предаде dariknews.bg.

Папараци ги снимаха, докато напускаха хотела заедно. Джоли беше облечена във вечерна рокля на Tom Ford в цвят горчица (48-годишната актриса наскоро подписа договор с марката и сега се подвизава с новата ѝ линия червила). Засега няма други подробности за личния живот на актрисата.

Известно е, че Акала (истинското му име е Кингсли Джеймс Маклийн Дейли) е не само рап певец, но и журналист и активист. Вътрешни източници разкриха, че той се е запознал с актрисата и дъщерите ѝ Шайло и Захара в Ямайка през май 2023 г., когато там се е провеждал литературният фестивал „Калабаш“.

Оттогава, както пише в пресата, той „много се грижел за Джоли". Няколко месеца по-късно двамата са забелязани в Милано. „Мисля, че голяма част от нейното привличане към Акала отвъд физическото е, че тя го вижда да общува с децата си, защото това е много важно за нея. Обединяват ги интересите им към благотворителни каузи и общата страст към пътуванията и опознаването на различни култури“, казва източник пред In Touch Weekly.

Анджелина Джоли ще представи филма „Мария“ на режисьора Пабло Лараин на филмовия фестивал във Венеция. Филмът разказва за живота на оперната певица Мария Калас, а Джоли играе главна роля в него. Преди да замине за Венеция, Джоли промени имиджа си: косата ѝ стана с няколко тона по-светла.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ице

    8 2 Отговор
    Нека плющи момчето, макар че тая ….
  • 3 Успех на младите влюбени

    7 4 Отговор
    Джолито явно мисли за бъдещето. Британски муж на 40г., той все още може да забременее и да си имат чавенце. Припомням, възрастта на забременяване на британските мъже е от 12 до 55г, според малобританското министерство на здравеопазването. Така че, успех на младите влюбени и дано Джолито успее да го забремени
  • 4 Мама Джоли

    6 1 Отговор
    Малката Шайло изгарме!
  • 5 Ко речи?

    6 4 Отговор
    Днес с Акала, утре с Пикала...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Настопроценти

    5 3 Отговор
    Тая мадама наистина не е добре мозъчно! Затова на брат Пит брат му я захвърли. И то с успех и правилно.

    Коментиран от #8

  • 8 ха, ха

    3 4 Отговор

    До коментар #7 от "Настопроценти":

    Само че тя захвърли пияндето Брат Пит,не той нея.
  • 9 Кози

    2 0 Отговор
    И тя иска да пробва от черната мамба