30 Август, 2024 15:42 5 339 10

Участник от "Игри на волята" се бори за живота си след тежка катастрофа

  • аспарух тотев-
  • игри на волята-
  • тежка катастрофа-
  • помощ

Аспарух Тотев се нуждае от помощ

Аспарух Тотев, който стана популярен покрай участието си в екстремния риалити формат "Игри на волята", е претърпял тежка катастрофа. Това става ясно от стори в официалната страница на продукцията в Instagram.

"Аспарух Тотев от "Игри на волята" е претърпял тежка катастрофа и се бори за живота си. Може да го подкрепим тук", гласи съобщението в страницата.

А препратката, до която ни отвежда сторито на "Игри на волята", гласи още:

"Ланс Армстронг е казал: „Ако някога получиш втори шанс в живота за нещо, трябва да го използваш докрай.“"

На 27 Юли 2024 г. Аспарух Тотев претърпя тежка катастрофа, която го постави на границата между живота и смъртта. Шансовете за оцеляване бяха минимални, но след седмици на упорита борба, Аспарух получи своя „втори шанс“ и се завърна към живота.

През годините Аспарух многократно е доказвал, че човек трябва да се бори докрай във всеки аспект — било то на спортната арена или пред лицето на лични предизвикателства. Сега пред него стои ново изпитание — дълъг и сложен път към възстановяване, което ще изисква всекидневни усилия и решителност, за да може да се върне към нормалните си занимания, а именно тренировки по силов трибой, стронгмен, канадска борба и не на последно място треньорска дейност.

Това е моментът, в който ние можем да покажем колко силна е нашата подкрепа. Нека обединим усилия и застанем зад Аспарух в този решаващ момент. Вашата помощ може да бъде ключът към неговото пълно възстановяване, за да се върне към живота по-силен и по-устремен отвсякога. Заедно можем да му дадем силата и куража да постигне нови върхове и да “използва своя втори шанс пълноценно”.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сталин

    26 9 Отговор
    Сега да мислим и за още един безполезник и да трошим пари навятъра
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 колко народ

    24 5 Отговор
    претърпя и катастрофи, и разочарования, и фалити и тн и на тях ли да помагаме???
  • 4 за юли не помня катастрофите

    9 3 Отговор
    джигити , ами по 1 умрял на ден и 3 ранени . кат аспарух 90-100 . точат касата . каролев 1 г в пирогов . ако е карал с 190 , как е оцелял . по игрите трудно печелят . после са богати . скорости , инстаграм , газ , гаджета . от 40 г ги показват по тв . не го познавам . Милен Цветков не можа да скочи от колата . реакция кат няма , нищо не може .

    Коментиран от #7, #10

  • 5 Ко речи?

    20 1 Отговор
    Що не кажете обстоятелствата, при които е станала катастрофата, пък всеки да си прецени. За 27 юли намирам информация за катастрофа по пътя Самоков – София в района на ресторант "Стената“ между лек автомобил и мотоциклетист, като водачът на мотора е пострадал.
  • 6 Баце ЕООД

    10 0 Отговор
    Ланс Армстронг е тоя, допинговия велосипедист дето му отнеха всички титли, осъдиха го, загуби си рекламните договори и всички го мразят в Америка... Силно не удачен цитат.
  • 7 Ку-ку

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "за юли не помня катастрофите":

    Голема мисъл и словоред се "чете" и разбира от това, което си сътворил... ГОЛЕМ СИ, ДА ЗНАЕШ 🤣
  • 8 Вражалец

    4 0 Отговор
    Да уточним.Преди повече от месец този " известен" е предизвикал,самокатастрофирал или пострадал и друг е виновен за ПТП?
  • 9 АСПСРУХ ПЛЮС БЕЕНВЕ

    0 0 Отговор
    ............
  • 10 Даскал

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "за юли не помня катастрофите":

    Аз говор български не