31 Август, 2024 15:20 3 177 2

Адам Сандлър отслабна с 11 кг и разкри как го е постигнал

  • адам сандлър-
  • отслабване-
  • килограми

Актьорът призна, че се е отпуснал много с годините и в един момент е открил, че е натрупал излишни килограми

Адам Сандлър отслабна с 11 кг и разкри как го е постигнал - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Актьорът влезе във форма благодарение на грижите на близките си.

Адам Сандлър призна, че се е отпуснал много с годините и в един момент е открил, че е натрупал излишни килограми. Тогава дъщерите му Сейди и Съни се изправили срещу 57-годишния актьор.

Те винаги се грижат за здравето ми. Благодарение на тяхната подкрепа успях да спра цигарите, станах много по-малко нервен и свалих 11 килограма. Сега, разбира се, ми е много по-трудно да спортувам, но не искам разочаровам момичетата ми“, каза Сандлър в ново интервю, предава vesti.bg.

Според актьора той успя да свърши много работа върху себе си само с помощта на дъщерите си. Адам е сигурен, че мотивацията, която близките му дават, буквално го спасява. Сега семейство Сандлър се опитва да води активен начин на живот, да се храни правилно и да следи внимателно здравето си.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рон Джереми

    8 1 Отговор
    Хм, интересно. Аз като отказах цигарите качих 20 кг за година.
  • 2 За кога

    9 3 Отговор
    При 140 кг е все едно да откъсниш 10 страници от "Под игото".