1 Септември, 2024 09:18 1 993 7

Пълна промяна: Филип Киркоров показа атлетично тяло (СНИМКА)

  • филип киркоров-
  • атлетично тяло-
  • мускули

Изпълнителят гордо демонстрира бицепсите си

Филип Киркоров разкри тайната на перфектния си вършен вид.

Тези дни на фестивала "Нова вълна" в Сочи 57-годишният изпълнител демонстрира брутални форми, на които биха завидели и 20-годишните, пише jenata.blitz.bg.

Бившият съпруг на Алла Пугачова прикова погледите на колегите си и журналистите, издокаран в тесни панталони и потник, демонстрирайки тонизиран торс и добре развити гръдни мускули. Изпълнителят гордо показваше напомпаните си бицепси и татуирани ръце.

Допреди няколко години Киркоров не бе фен на спорта, но очевидно всичко в този живот се променя, както признава самият той.

"Колкото повече остаряваме, толкова повече искаме да се поддържаме в добра форма за потомството и историята", казва той.

На въпрос как успява да поддържа фигурата си, кралят на попа заяви: "Спорт, спорт и още спорт".

"Всяка сутрин за мен започва в 5 часа с плуване, след това два часа във фитнеса, набирания. От 5 до 10 сутринта правя физически упражнения всеки ден", призна Киркоров пред репортери.

От думите му стана ясно още, че се е наложило да се откаже от газираните напитки и сладкишите. А в случай, че си позволи любимите "лакомства", се налага да тренира два пъти повече.

През целия си живот кралят на попа се бори с наднорменото тегло. През 2023 г. той се подложи на пластична операция. Следвайки препоръките на лекаря, Киркоров отслабна от 118 до 91 килограма.

"Съвсем нормално е да следя за здравето си и да правя някои процедури, за да не изгубя вида си", призна преди време артистът.

Със загубата на теглото се промени и външният му вид. Хирургът поработи и върху чертите на лицето му, подмладявайки го с 20-ина години.

Оттогава звездата не пропуска възможността да демонстрира мускули и все по-често се появява в открити тоалети.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕлСмешнико

    17 2 Отговор
    яко са го напомпили !

    Коментиран от #3

  • 2 Путин

    16 9 Отговор
    Този ме е любил ама скъсахме, че Мими Медведев много ревнуваше.
  • 3 Путин

    13 7 Отговор

    До коментар #1 от "ЕлСмешнико":

    Ти да видиш мене как ме помпише.
  • 4 Алла

    17 2 Отговор
    Рядко прот.ивен тип
  • 5 Киро Жарта

    4 2 Отговор
    Аз как ще го напомпя...
  • 6 Поп Гун.дяев

    14 2 Отговор
    БОЛШЕВИШКИТЕ ПЕД.ЕРУ
    ГИ СА НАЙ- ДОБРИТЕ ПЕД.ЕРУ.ГИ В ЦЕЛИЯ СВЯТ
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.