2 Септември, 2024 07:54 2 819 16

Нелеп инцидент вкара в болница един от братята на бизнесмена Даниел Бачорски

  • даниел бачорски-
  • инцидент-
  • концерт-
  • ед шийрън

Бизнесменът и фирмата му са били ангажирани да се грижат за чистотата преди и след концерта на Ед Шийрън в София

Истински кошмар в едно от най-известните и богати семейства в България. Георги Бачорски счупи крака си след инцидент преди концерта на Ед Шийрън. Лично Даниел Бачорски разказа, че брат му се е подхлъзнал и е в критично състояние в болница, защото се е подхлъзнал, докато са чистили около стадиона преди събитието, пише novini.bg.

Бизнесменът и фирмата му са били ангажирани да се грижат за чистотата преди и след събитието в столицата, което събра над 60 000 души.

Даниел засне целия ден и процеса на почистване на видеа, които през цялото време публикуваше на сторита. Той обаче не беше просто на място, за да следи служителите си, ами заедно с тях чистеше, метеше, миеше и благодареше на хората, които изхвърляха отпадъците си в кофата.

За жалост злощастно събитие беляза паметния за него ден.

Ето и какво споделя Даниел Бачорски в сторитата си:

"Нека работният ден започне сега. 8:53 минути – събота. Ако можеш да го мечтаеш, можеш да го направиш. Аз мечтаех за нещо огромно и стойностно и мисля, че се получи. Ако искате нещо в тоя живот, борете се здраво за него, без да ви мига окото. Хайде, газ! И винаги с усмивка.

Едно от най-важните неща, за да постигнеш и да направиш нещо, за да се случи, е добрата подготовка“, казва той, преди да вземе доведения си брат Георги от паркинг.

"Време е да ви кажа какво ще се случва днес и какво ще правим. Днес е големият концерт на Ед Шийрън на "Васил Левски" и за почистването на и около стадиона, отговаряме персонално двамата с брат ми - Георги.

Ще чистим стадион, терен, входове, тоалетни, канала, "Гурко", Борисова градина, ул. "Драган Цанков", езерото Ариана. Ние с Георги сме възбудени много от ситуацията, особено аз.

Общо 100 човека днес ще отговаряме за почистването. Обожавам такива моменти, вече сме в работно облекло. След малко отиваме и натоварваме мениджърите, които ще отговарят за това процесите да вървят."

Последва стори, на което Даниел Бачорски се е впуснал „в окопите“ и буквално бута две кофи за боклук.

„Сега ще разхвърляме преди концерта 100-на кофи, за да може, скъпи граждани, да си хвърляте боклуците в тях", споделя той.

"Така, както всичко върви наред, брат ти се подхлъзва и пада, и чупи глезен. По най-тежкия и грозен начин. Живот. Трябва да продължа да бачкам, въпреки че положението му е критично. Това е. Ценете, уважавайте и обичайте хората около вас, докато всичко е наред."

В следващите сторита Даниел показва, че продължава да бута кофи около стадиона и да подготвя обстановката за концерт на Ед Шийрън.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пенчо

    30 0 Отговор
    Егаси новината!? Наистина изсмуквате от пръстите си подобни новини!
  • 4 Ломския

    19 1 Отговор
    Има пари ще си купи нов крак.
  • 5 Тия

    25 0 Отговор
    все нещо им се случва ! Вечно позиращата му жена на сватбата на езерото Комо , представи си , и тя нещо крак ли навехна или счупи и веднага в медиите "новина" и снимки ! Селения до шия !
  • 6 Давидково

    13 0 Отговор
    Помашки неволи
  • 7 n√Варна

    13 0 Отговор
    Когато някой от роднините му си счупи "оная работа", сигурно и тогава ша са изпохвали!
  • 8 91263

    21 0 Отговор
    Уливате се бе Факти, ако отидете пред Пирогов има стотици хора с подобни неща, кой е тоя бачорски ????
  • 9 Кунка му добре ли е

    4 0 Отговор
    гран таджии нескопосани
  • 10 Бизнесмен от класа

    3 0 Отговор
    Бисмене от класа е Бачора, той и брат му лично чистят боклук и разнасят кофите. Атанаска се омъчила за БАШ боклукчия, ауууу. или парите не миришат?
  • 11 ха ха Хо

    5 0 Отговор
    Не зная дали са богати,но очеизвадно е,че всички в това семейство са гОлЕми простафелковци чалгаропитеци.И го демонстрират непрекъснато.
  • 12 сега с русия митко ще си почесват

    2 0 Отговор
    макарите . ако не е виновен защо 3 пъти стрелят по него . Трактора 2 . Дано хванат стрелците . явно налудници обикалят софия . един здрав крак и много пачки . да не е приятел на вълка . истотата е едър бизнес . а коремо-гърдите са важен орган . кестенявия засега не е под обстрел .
  • 13 дани няма ли прякор

    1 0 Отговор
    дани турбото , боби белята , асен баницата , митко лудия , калата хамстера , боби прасето , петьо песъко , кирчо простака , люлин , лозенец и диканите
  • 14 Софиянец

    1 0 Отговор
    Малко муе трябва да си счупи и другия крак да ви какво е на гърба на другите където се бъхтят и потят поцял ден и нищо не взимат им викат че не си вършат работата като хората
  • 15 Дика

    2 1 Отговор
    Тоя шушляк чисти ли или снима с телефона. Бил възбуден щото щял да чисти. Какви са тия смешници.

    Коментиран от #16

  • 16 ха ха ха

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "Дика":

    Смешник си ти, срамна работа няма.