11 Септември, 2024 17:15 4 341 16

Вижте как е изглеждала Виолета от „Игри на волята“ преди 10 години (СНИМКИ)

  • виолета стайкова-
  • игри на волята-
  • бодибилдинг

Тя се завърна от САЩ специално, за да посети новите локации в района на Дуранкулак, където се снима новият шести сезон на шоуто

Вижте как е изглеждала Виолета от „Игри на волята“ преди 10 години (СНИМКИ) - 1
Снимка: Facebook

В понеделник старт в специалното издание на „Черешката на тортата“ поставя устатата Виолета, позната на зрителите на NOVA от пети сезон на „Игри на волята“, в който се добра до финалите. Участието на бизнесдамата в екстремното риалити остави трайна следа сред участниците, които често се притесняваха от острия ѝ език. Тя се завърна от САЩ специално, за да посети новите локации в района на Дуранкулак, където се снима новият шести сезон на „Игри на волята“, пише Една.бг..

Виолета готви на открито сред природата на Чистилище №2 или т.нар. „Брегa на отчаянието“. Домакинята доказа, че притежава силна воля за оцеляване при екстремни, сурови условия, но ще се справи ли със задачата ѝ в кулинарната надпревара?

А ето и повече за нея:

Виолета Стайкова наистина е един от най-обсъжданите участници в "Игри на волята" сезон 5. От 23 години живее в най-големия град в американския щат Флорида - Джаксънвил.

Собственик е на агенция за недвижими имоти, менажира къщи на стойност милиони долари и управлява над 60 служители. А миналата есен завляда и телевизионния ефир с незабравимото си участие в най-екстремното риалити.

Виолета влезе в шоуто с дъщеря си Денислава и бяха единствените жени, които стигнаха до последния етап на играта. Спортът е в кръвта ѝ, защото неин баща е легендарният вратар на Левски - Стефан Стайков-Заека. Самата тя се нарича шеговито Круела Девила, Заразното зло и Змията, когато вчера се представи като първия домакин в специалното издание на "Черешката на тортата" тази седмица.

"Когато си отгледан от спортна легенда, няма как да не се запали в теб духът за победа", разсъждава Виолета за участието си в "Игри на волята".

Преди да създаде семейство и да заживее отвъд Океана, Виолета тренира волейбол и завършва Националната спортна академия "Васил Левски" в родния си град София.

"Още на 24 години разбрах, че България е тясна за умна, силна и красива жена като мен", спомня си Виолета, която заминава за Америка, знаейки само 2-3 думи на английски.

Преди 10 и повече години Виолета се е занимавала професионално с бодибилдинг и в социалните ѝ мрежи все още можем да видим невероятната фигура, която е имала в този период и която успява да поддържа и до днес.

Като професионален състезател по бодибилдинг тя е участвала и се е представяла блестящо в много турнири в Щатите и България.

От снимките, които Виолета е споделяла в профила си във Facebook, става ясно, че винаги е била готова за победи и състезания и зад гърба си има много успехи, с които се гордее.

В момента тя е отдадена на своя бизнес с недвижими имоти, но поддържа перфектна форма с редовни тренировки.

Обсъждана, критикувана, мразена и аплодирана – участието на Виолета в "Игри на волята" определено не остави феновете на "Игри на волята" безразлични.

"Казват, че годините на жената са голям товар, че след 40 преставаш да бъдеш жена, че си неспособна, некрасива, незабележима, нежелана... Не! Не се поддавам на такива клишета!", категорична е тя и заявява, че е отгледана с желанието да побеждава себе си, другите и предизвикателствата в живота.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    20 0 Отговор
    ЕГНТО си Върви
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Реалния

    23 4 Отговор
    Осиновена циганка от татарли

    Коментиран от #5, #13

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Вероятно

    5 7 Отговор

    До коментар #3 от "Реалния":

    Авторката визираш...
  • 6 болни мозъци

    15 2 Отговор
    не се лекуват
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ало

    7 2 Отговор
    Де са снимките ма?
  • 9 БСТ

    3 3 Отговор
    Много добре браво , малко ми е в повече ама все пак се е състезавала !
  • 10 баста,

    22 1 Отговор
    Отвратителна визия и преди и сега,гнусен характер.С дъщеря и са от хабитата на чалгаропитеците,не ни занимавайте с такива.
  • 11 Бачо е баччо

    19 1 Отговор
    Дреми на .ура как е изглеждала,а ти Дарооо,ако няма що да пишеш бегай у кабинета на Шефа да му издухаш една ,,Ода на радостта" барем,че за друго с тия джуки май...не те бива
  • 12 Анита цветанова парантията

    3 0 Отговор
    Колкото по богат толкова по добре, много са ни отдалечени децата 🤭🤡
  • 13 Статист

    16 0 Отговор

    До коментар #3 от "Реалния":

    Дефакто тая е пълен абсолютен и завършен БОКЛУК.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 българин 777

    7 0 Отговор
    рядко противна изсъхнала ск„;ум-.ри;„я уморила е поне 3 богати тъпака за да има 🤑☠☠☠
  • 16 яяя

    7 0 Отговор
    Щом се самонарича умна и красива то е ясно ,че е точно обратното. Па и била дъщеря на спортна регенда, която обаче никой не я чувал...айде прибери се откъдето се домъкна не ни занивамай боклук имаме тука много