14 Септември, 2024 11:47 1 189 2

Кендъл Дженър направи драстична промяна във външния си вид (СНИМКА)

  • кендъл дженър-
  • руса-
  • блондинка

Моделката вече е блондинка

Кендъл Дженър направи драстична промяна във външния си вид (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Кендъл Дженър залага на нова прическа. Тя качи в профила си в Instagram серия снимки, на които се вижда, че вече е блондинка.

На първия кадър звездата стои на стол, с черно кожено яке е, носи очила и косата ѝ е вдигната с шнола. Вижда се, че тя вече е руса. На втората снимка Кендъл е в гръб и се наслаждава на гледка. Там тя е с пусната коса. Освен, че се вижда новият цвят, там си личи, че манекенката вече е и с по-къса коса. Тя стига до малко под раменете.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kendall (@kendalljenner)


Моделката събра много комплименти и поздравления за промяната във визията. Дългата кестенява коса беше като запазена марка на Дженър, но феновете пишат, че русото също много ѝ отива.

Кендъл в момента има връзка с рапъра Бед Бъни. Тя и изпълнителят започнаха връзката си през февруари 2023 г., като през ноември се появиха слухове, че двамата са се разделили. През януари тази година източник каза, че те отново се виждат и пак са заедно.

Но през февруари се появи информация, че моделката се е върнала при бившия си - баскетболиста Девин Букър. Двамата бяха заедно от лятото на 2020 г. до октомври 2022 г.

През май стана ясно, че Дженър действително пак е с Бед Бъни, пише teenproblem.net.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъж

    5 0 Отговор
    Продукт на маркетинга , а всъщност толкова безлична жена , че не съм искал никога да и го .....
  • 2 ТаУмВзе

    6 0 Отговор
    Ще измина 200 метра и ще ви намеря поне 5 по Красиви Българки!