15 Септември, 2024 15:07 2 427 9

91-годишната Джоан Колинс не разчита на ботокс и диети, за да изглежда зашеметяващо

  • джоан колинс-
  • актриса-
  • възраст-
  • диети-
  • диета-
  • ботокс-
  • дълголетие

Легендарната актриса разкри, че само веднъж е използвала ботокс и съжалява за това

91-годишната Джоан Колинс не разчита на ботокс и диети, за да изглежда зашеметяващо - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Живата легендата на киното и телевизията Джоан Колинс има десетилетна кариера зад гърба си, но може би най-голяма следа е оставила с ролята на Алексис Карингтън Колби в прочутата сапунена опера "Династия".

Тя е една от онези известни дами, за които е трудно да повярвате, че е на възрастта, на която твърди, че е, защото изглежда и се чувства значително по-млада и отпразнува 91-ия си рожден ден през май.

Самата тя е убедена, че ще доживее до 100 години. Както тя обяснява, използвала е ботокс само веднъж и съжалявала.

"Без ножове. Бях с ботокс веднъж, преди много години. Мразех го. Аз съм актриса, трябва да изразя себе си", каза тя пред Daily Express, пише Блиц.

Тайната на външния вид на Джоан Колинс се крие в нейния хранителен режим. По-точно – в намаляването на порциите.

"На 50 имаш нужда от половината храна в сравнение с това, което си приемал на 25. Отново наполовина по-малко на 75. Ще живея до сто и ви казвам - грижете се за кожата си. Никога не излизайте от къщи без грим", гласят част от съветите на актрисата.

Тя посочва, че не са необходими строги диети за поддържане на стройна фигура, но това, което има значение, е количеството, хидратацията и разумният избор на храна, която приемате в тялото си.

"Без диети, просто яжте по-малко. Никога не пийте чешмяна вода. Ако трябва да свалите няколко килограма, за да облечете нещо, яжте варени яйца и броколи в продължение на три дни", казва Джоан Колинс и добавя: "Спортувайте. Мразя го, но трябва."

Актрисата също така подчерта, че хората трябва да бъдат насърчавани, за да могат да преживеят всичко, което животът носи, и да не мислят много за трагични събития, като смъртта на приятели, които като 91-годишна жена е преживяла много пъти.

"Направи си сам - каквото и да е. На това са ме учили моите родители. Те също ме предупредиха, че животът няма да е лесен, но просто трябва да продължа с него. Това винаги съм правила. Загубих много скъпи хора от рак. Някои хора са диагностицирани веднага след като са преживели ужасен шок или са им се случили ужасни неща. Моят съвет, ако означава нещо за вас, е: преодолейте го. Каквото и да е. Не мислете. Бъдете издръжливи. Никога не мислете за това, което можеше да бъде. Играйте с картите, които са ви раздадени. Всеки ден може да ви бъде последен", завършва актрисата със своите ценни житейски съвети.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    12 1 Отговор
    Перфектна🥰

    Коментиран от #7, #9

  • 2 Блесна ми червената петолъчка

    3 5 Отговор
    От снимката първо помислих, че е Корнелия Нинова.
  • 3 Посетител

    9 2 Отговор
    Страхотна жена и актриса! Пропуснали сте поне още една фамилия: Алексис Морел (бащино) Карингтън Колби Декстър... Даже имаше още един брак във филма, но не го помня... Това в последните четири финални серии... Да добавя, че не само ролята ѝ в "Династия" я прави известна. Да е жива и здрава!
  • 4 И все пак

    5 2 Отговор
    Изглежда добре но все пак да намалим лъжите. Има очевиден фейслифт: кожата не е увиснала по челюстната линия и има отчетливо разделяне на бузите от долната част на лицето, което се получава при някои фейслифтове.
  • 5 Идън

    4 1 Отговор
    Тя не е само актриса- тя е и писателка. Харесвам нейният стил на писане - ,, Лъки,,,,Шансове,,,, Лейди Бос,, и мн. др.
  • 6 Нашийник

    7 0 Отговор
    Страхотна е! От тези, жени, които остаряват като катедрали.
  • 7 БгТопИдиот🇧🇬

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Град Козлодуй":

    Макронец ли си ?!?!
  • 8 един

    1 0 Отговор
    Сякаш нещо не ми се вярва че тия снимки са на 91годишна жена,не съм виждал толкова стегната кожа на такава възраст!
  • 9 пфф

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Град Козлодуй":

    Перфектно ретуширани снимки.