15 Септември, 2024 15:42 1 876 3

Джанет Джаксън разцепила панталона си пред кралица Елизабет II (ВИДЕО)

  • джанет джаксън-
  • панталон-
  • кралица елизабет втора-
  • гардерод-
  • тоалет

В последния момент певицата трябвало да промени хореографията си, за да не покаже твърде много на кралицата на Великобритания

Джанет Джаксън разцепила панталона си пред кралица Елизабет II (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Да получиш възможността да пееш за кралицата на Англия е възможност, която се дава веднъж в живота. Джанет Джаксън беше една от малкото артисти, поканени да свирят за покойната кралица Елизабет II, и това е момент, който тя никога няма да забрави. Не само заради кралската среща, но и защото панталоните ѝ се разцепили на възможно най-разкриващото място.

Във видеоклип за британския Vogue Джанет разглежда 17 свои визии от 1970 г. до сега. Тя си спомни за нелепия инцидент, след като стигна до тоалета, който носеше през 1990 г. за церемонията си по получаване на звездата на Алеята на славата в Холивуд.

“Смешна история за това облекло. Пях за кралицата на Англия и изпълнявах "Rhythm Nation", припомни си тя. "Разбира се, веднага щом клекнах, панталоните ми се разцепиха точно по дължината на дупето", каза 58-годишната поп звезда, докато си спомняше. "Не можех да повярвам, че се случи. Помислих си, ‘О, Боже мой.’ И тогава започнах да усещам въздух там, така че знаех, че наистина се е случило. И през цялото време беше добре, докато не осъзнах, че пея за кралицата на Англия", казва Джанет.

Като същинска професионалистка, Джанет Джаксън реагира светкавично и променя хореографията си, така че да не обръща гръб към кралицата. “Аз гледах единствено напред", припомни си тя. Тя се забавляваше с идеята какво би могло да бъде, казвайки с усмивка: „Можеш ли да си представиш, ако се обърна и я светна, само за една гореща секунда?“

Това не е единственият път, когато Джанет става жертва на тоалета си на сцената. Тя шокира света по време на Супербоул през 2004 г., когато Джъстин Тимбърлейк я изведе като изненадващ гост. Тимбърлейк откъсна част от дрехата ѝ, разкривайки пред целия дясната гърда на сестрата на Майкъл Джаксън. В последствие Джъстин Тимбърлейк публично се извини, наричайки инцидента “неизправност в гардероба”, като се повиха разнопосочни сведения дали това е трябвало да се случи.

Самата Джанет Джаксън говори за случая в своя документален филм за живота през 2022 г., когато каза, че реакцията е била преувеличена, наричайки го „злополука“. "Разбира се, това беше инцидент, който не трябваше да се случва, но всеки търси виновен и това трябва да спре. Джъстин и аз сме много добри приятели и винаги ще бъдем много добри приятели," сподели тя.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Важно е

    8 0 Отговор
    хълката да не е много разцепена, другото е майтап.
  • 2 Евгени от Алфапласт

    3 0 Отговор
    Аз ако бях нямаше да се сдържа и щях да я отпоря на сцената. Нищо, че вече е мюсюлманка.
  • 3 Таа пък кралицата ли ше уплаши

    1 0 Отговор
    колко патлаци е видяла и счупила тая кралица бедна ви е фантазията