15 Септември, 2024 16:17 1 270 2

Бритни Спиърс продължава да плаща издръжка за пълнолетните си синове

  • бритни спиърс-
  • кевин федърлайн-
  • издръжка-
  • деца-
  • синове-
  • поп певица

Поп звездата е задължена да изплаща издръжката на пълнолетните момчета до ноември тази година

Бритни Спиърс продължава да плаща издръжка за пълнолетните си синове - 1
Снимки: Shutterstock

Децата на Бритни Спиърс и Кевин Федърлайн, Шон и Джейдън са на 18 години, но тя все още ще изплаща издръжка за тях през следващите няколко месеца. Най-малкият им син Джейдън официално стана пълнолетен на 12 септември, но според TMZ тя все още отговаря за плащанията до ноември.

Според вътрешни лица на магазина, които са запознати пряко със ситуацията, в първоначалната заповед за издръжка на дете се казва, че плащанията ще спрат на 18-ия рожден ден на Джейдън или когато той завърши гимназия, което е по-късно. Кевин Федърлайн се премести в Хавай със семейството си през лятото на 2023 г. и Джейдън ще завърши гимназия през ноември, след което плащанията от страна на майка му ще спрат.

Както се съобщава от TMZ, първоначалната заповед за издръжка на дете беше определена на 20 000 долара на месец, но през 2018 г. тя се удвои до 40 000 долара. Отчасти защото Кевин се грижеше за момчетата през по-голямата част от времето, като докато растяха разходите за тях са се увеличавали.

Запознати със случая казаха, че миналия месец екипът на Бритни е решил да намали наполовина издръжката за децата, без да даде предупреждение на Кевин, което предизвика съдебна битка. Неговият екип твърди, че ако се стигне до съд, съдията вероятно ще разпореди пълното плащане, тъй като той все още има много постоянни разходи за синовете им.

Позитивното в случая е, че по-рано тази година се появи информация, че че комуникацията между Бритни Спиърс и децата ѝ е зачестила. Те не са се виждали от близо три години, но в разговор с Entertainment Tonight, адвокатът на Федерлайн, Марк Винсент Каплан, каза, че са общували по телефона. "Хубавото е, че момчетата видяха, че майка им е добре и имат желание да говорят с нея" - обясни той. „Имаше известна телефонна комуникация между Бритни и нейните синове и смятаме, че това е стъпка в правилната посока.“


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 в САЩ пълнолетие

    4 3 Отговор
    е след 21 години
  • 2 Факт

    2 1 Отговор
    След това вероятно ще им плаща директно!