30 Септември, 2024 14:31 1 823 4

Дъщерята на Катрин Зита-Джоунс вече върви по стъпките на майка си (СНИМКИ)

  • катрин зита-джоунс-
  • дъщеря-
  • кино-
  • актриса-
  • актьорство-
  • майкъл дъглас

Карис Зита-Дъглас не само прилича поразително на майка си, но и следва нейната кариера в киното

Дъщерята на Катрин Зита-Джоунс вече върви по стъпките на майка си (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Дъщерята на Катрин Зита-Джоунс - Карис Зита-Дъглас направи още една крачка в кариерата си на екрана, а мнозина отбелязаха, че Карис прилича поразително на майка си.

Феновете бързо забелязаха приликата между 54-годишната и 21-годишната Карис, след като тя публикува някои от последните си работи в социалните мрежи. Казвайки на последователите си, че е участвала в проект, от който се "гордее, че е част", тя приличаше досущ на звездната си майка и всички побързаха да ѝ го кажат.

Най-новият късометражен филм на Карис, наречен 'F**k That Guy', се излъчва на филмови фестивали в Лос Анджелис, а Спайк Лий действа като изпълнителен продуцент. "1992 г. Кънектикът. Отчаяно опитваща се да задържи вниманието на опияняващия си по-възрастен най-добър приятел, Франки тръгва да доказва, че сексът не е нищо особено," гласи описанието му.

Не би трябвало да е изненада, че потомците на Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас вървят по техните стъпки. През 2021 г. Катрин заяви в предаването "Шоуто на Дрю Баримор", че и Карис, и синът ѝ Дилън са решени да се занимават с актьорско майсторство, продължавайки семейната традиция с баща им, който е носител на пет награди "Златен глобус".

"Любовта им към актьорския занаят е толкова силна, страстта им е актьорството," каза тя. "Те никога не са правили нищо професионално, но биха искали да се занимават с актьорство."

По-рано тази година Крис отпразнува 21-ия си рожден ден, като заимства емблематичния тоалет на майка си от филмовите награди на MTV през 1999 г. Катрин Зита-Джоунс носеше красива розова рокля в годината, в която спечели наградата за пробив в киното за ролята си в "Маската на Зоро".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Как

    6 0 Отговор
    Да го разбираме! Научила се е да прави помпинг с йонито?
  • 2 Последния Софиянец

    7 1 Отговор
    По нейния път? Да си хване некой дъртак за кинти?
  • 3 шегичка

    8 0 Отговор
    Прилича друг път винаги копието е по-зле от оригинала.
  • 4 мъкаааа

    1 0 Отговор
    Карис е,а не е Крис. Крис е момче.