1 Октомври, 2024 14:45 1 429 6

Селена Гомес скандализира феновете си с ВИДЕО

  • селена гомес-
  • видео-
  • фенове-
  • пияна

Последователите й отбелязаха, че се държи странно и дори намекнаха, че може да е под влияние на алкохол или други вещества

Селена Гомес скандализира феновете си с ВИДЕО  - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Селена Гомес привлече вниманието на феновете с видео, публикувано в Instagram, в което се вижда как се забавлява на концерт на Сабрина Карпентър. Въпреки че певицата изглежда се наслаждава на момента, някои от последователите ѝ отбелязаха, че се държи странно и дори намекнаха, че може да е под влияние на алкохол или други вещества, като в един момент дори се вижда бельото ѝ.

Феновете на Селена често изразяват загриженост за здравето ѝ, особено след като тя претърпя трансплантация на бъбрек, дарен от близката ѝ приятелка Франша Райза. По-късно отношенията им се обтегнаха, като Франша критикува начина на живот на Селена, който според нея може да застраши здравето ѝ отново.

View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)


През последните месеци певицата е обект на критики заради навика си да пуши и да посещава партита, а някои дори обвиняват новото ѝ гадже за това поведение. Въпреки това, Селена открито сподели, че мечтае да стане майка, но здравословни проблеми я възпрепятстват. Тя добави, че е благодарна за алтернативните възможности за родителство, но тези изказвания предизвикаха нова вълна от реакции в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Епааа

    8 2 Отговор
    Звезда , мезда , ама се вижда как не са я наававали качествено от много време! Да стане даскалица и да отпори няколко ученика. В САЩ е модерно.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 волан

    2 1 Отговор
    И какво,като й се вижда бельото? Има бельо-вижда се. Не е като Британи,която е по организъм и каза "Здрасти!" на задника си.
  • 4 БСТ

    1 1 Отговор
    Добре се е нацепила !
  • 5 все едно гледам колежката

    2 1 Отговор
    тия дни при проверката от европейската комисия

    Коментиран от #6

  • 6 Та викаш...!

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "все едно гледам колежката":

    Все едно гледаш...Урсула...😝!