2 Октомври, 2024 11:45 644 3

Кейти Пери използвала магия, за да спечели сърцето на Орландо Блум

  • кейти пери-
  • орландо блум-
  • любов-
  • магия-
  • заклинание

Певицата споделя интересни подробности от романса си с актьора

Кейти Пери използвала магия, за да спечели сърцето на Орландо Блум  - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Кейти Пери разкри “магията” зад любовната ѝ история с Орландо Блум — буквално!

Докато обсъждаше връзката си по време на скорошен епизод на Шоуто на Кайл и Джаки О, 39-годишната поп звездата сподели, че е “направила малко заклинание” преди да се срещне с годеника си, 47-годишния Орландо.

На въпроса на водещата Джаки О дали е любов от пръв поглед Кейти каза: „Направих малко заклинание за него и то се сбъдна.“

Заинтригуван, съ-водещият Бруклин Рос настоя за подробности. Кейти обясни, че по време на “сложен” период в любовния си живот, тя решила да “запише рецепта” за това, което иска от бъдещия си партньор.

"Написах две неща, които наистина си спомням много ясно, което беше – някой да говори на моя език на приключенията, на моя език на любовта, а след това също някой, който е също толкова духовно любопитен като мен.

View this post on Instagram

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)


Тяхната съдбовна среща се случва на Златните глобуси през 2016 г., като бързо се сближават чрез храната.

“Поръчах бургери In-N-Out за награждаването и той открадна един от масата ми. И аз си помислих, "Това е интересно. Интересен си,’” спомня си певицата.

Скоро след запознанството си двамата започват да се срещат. Блум ѝ предлага брак през 2019г., а през 2020 г. двойката посреща дъщеря си Дейзи Доув.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Идън

    5 0 Отговор
    Всъщност магията не е за Орландо- а за ,,НЯКОЙ,,. Някой- с когото да си пасне на духовно- емоционално- физическо и интелектуално ниво. А тези неща се отнасят за всяка успешна връзка. Магията е ЛЮБОВТА- взаимната любов. Дори и децата създа дени с любов са по- хубави от онези правени пет за четири.. и от блъскането на хормоните без да има любов.
  • 3 кел файда

    0 0 Отговор
    Такива "любови" не траят дълго.