4 Октомври, 2024 10:32 507 2

Гаджето на Тейлър Суифт влезе в ролята на медицинска сестра (ВИДЕО)

  • тейлър суифт-
  • актьор-
  • медицинска сестра-
  • травис келси-
  • футболист

Футболистът Травис Келси влезе в ново амплоа - на актьор в нов сериал

Гаджето на Тейлър Суифт влезе в ролята на медицинска сестра (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Футболистът Травис Келси, който стана по-известен на феновете на поп музиката като гаджето на Тейлър Суифт, направи своя актьорски дебют.

В епизод на криминалния сериала „Grotesquerie“, звездата от NFL влиза в образа на медицинска сестра и общува с героя на Ниси Неш - Бетс, детектив Лоис Трайън, която предлага да му изпече сладкиш в знак на благодарност за неговата доброта.

„Знаеш ли какво харесвам? Поп-тартове без глазура“, казва в една от сцените си героят на Келси, Ед Лаклан.

Феновете на Тейлър Суифт откриха в изречението намек към певицата, която изпече домашно приготвени поп-тартове за своя приятел и неговите съотборници. Телевизионните зрители са изумени от таланта на Травис, като подчертават, че с тази артистичност той има бъдеще в актьорството, ако реши да смени попрището и да се откаже от спортната си кариера в даден момент.

Тейлър Суифт и Травис Келси започнаха връзката си през лятото на 2023 г., само месеци, след като носителката на „Грами” приключи 6-годишна връзка с актьора Джо Алуин, припомня Телеграф.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Червената шапчица

    2 0 Отговор
    Мъжете се подиграват на жените, че си избират кола по външния вид. Мъжете така си избират жените.
  • 2 Червената шапчица

    2 0 Отговор
    Генка Шекерова и Полина Паунова пазаруват в МОЛ-а. Гласът на касиерката в МОЛ-а - жената със свинските крачета да мине на втора каса….