13 Октомври, 2024 00:30 666 13

За максимален оргазъм - дишайте, не бързайте, пробвайте нови стимулации

  • секс-
  • оргазъм-
  • техники-
  • стимулации-
  • дишане-
  • трейси кокс

„Привържениците на "дишащия" секс препоръчват да дишате дълбоко по време на оргазъм

За максимален оргазъм - дишайте, не бързайте, пробвайте нови стимулации - 1
Снимкa: Shutterstock

Секс експертът Трейси Кокс заяви, че спазването на няколко прости правила ще ви помогне да постигнете силни оргазми. В коментар за Mail Online тя назова начини за постигане на максимално удоволствие.

Кокс отбеляза, че е важно да внимавате за дишането си по време на секс. Според нея при някои хора задържането на дъха по време на оргазъм засилва усещанията, а при други, напротив, намалява интензивността им. „Привържениците на "дишащия" секс препоръчват да дишате дълбоко по време на оргазъм, посочвайки, че това увеличава шанса да го изпитате втори път“, добави тя.

Количеството и качеството на оргазмите при жените зависи от силата на мускулите и чувствителността на предната вагинална стена. Специалистът призова да се тренират мускулите на тазовото дъно, тъй като това гарантира по-голяма интензивност на оргазмите. За да тренирате, просто стиснете мускулите си за две секунди и след това ги отпуснете. Упражнението трябва да се повтаря 20 пъти в три серии на ден, каза Кокс. Тя също така препоръча да опитате техника, при която почти достигате оргазъм, след което спирате стимулацията и след това продължавате.

Кокс също насърчава да се опитват различни методи за стимулиране.

Ако имате навика да получавате удоволствие по един и същ начин – с езика, пръстите на партньора или вибратор, започнете да използвате друга техника. Ще отнеме време, за да преквалифицирате тялото си, но това ще се случи.

„Не бързайте: колкото по-дълго е действието, толкова по-силна е реакцията. Има убедителни доказателства, че силата на оргазма зависи от продължителността на любовната игра и еротичната стимулация. Докато повечето от нас могат да постигнат оргазъм чрез мастурбация за няколко минути, вие изпитвате по-голямо удовлетворение по време на секс с партньор, когато сте в етапа на платото (етап след възбуда и преди оргазъм)", заключи Кокс.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шпек

    1 0 Отговор
    "А как дишаше само!"
  • 2 Тома

    3 0 Отговор
    Има един привърженик от Банкя пробвал го в Симитли
  • 3 Добре, ще

    1 0 Отговор
    му кажа...
  • 4 само питам

    0 0 Отговор
    къде е оня биологичен боклук от козлодуй ? защо още не е благодарил за статията?

    станал е голям неблагодарник , паразита козлодуйски
  • 5 Град Козлодуй

    0 0 Отговор
    Аз съм Козлодуй. Свобода или Смърт, много съм дърт, много съм дърт. 65 години спя и ям ряпа, и чакам момента да скоча в трапа. Аз съм от Лом и съм говедо, но се представям за козлодуйско чедо. Радиацията мен не може да ме хване, душата ми от памперса, често се храни. Правя си аз ношки редовно, и всички ми викат че съм гоовнюю. Най-добрият аз съм в сайта, мозъка ми е с лимит, 2 мегабайта. Много обичам аз да досаждам, и на Стамаат на члена да се угаждам. Кара ме той като трудовашка каруца, целия ми диференциал, горко скрибуца. Много ви моля не ми се сърдете, искам всички дружно да ме наебете....,!

    Коментиран от #6

  • 6 нощния пазач

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Град Козлодуй":

    логично точно и вярно
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 да виCEPA фycтата

    0 0 Отговор
    Добър вечер тревопасни, като лъвове опасни! И тази вечер Венелина, разреши всички да ви мина! Поздравявам всички дувари, сваляйте тези шалвари! Да мога от заде да мина и да ви поставя клина! Лекичко ще ви го давам, без дори да ви напрягам! Отво,рете бузки няма да напъвам, ще го сложа без да го огъвам! Всички тука сте особено грамотни, зажад,нели за жлезите ми потни! Не се заяждайте с Вене,лина, защото всички ще ви м,ина! Па,тладжанче по едно вземете,и отз,ад си го сло,жете! Без с,то коментара, вс,еки от вас да ми го ба,ра! Ако утре сутринта съм блок,иран, на всички вас ще го зав,ирам! Ако не слушате какво говоря, наве,дете се едно добро да сторя! Искам да започнете разгорещено, да се пл,юете в сайта дръзновено! Плю,сове и мин,уси човек да вижда, за да реши по колко и как да ви оби,жда! Ал,фата по някое време ще се появи, жаден две краст,авици ще държи! Сло,жете му едната в уст,ата, а другата подложете докато кляка! Ста,мат към три наперен ще доди, и Ре,актора ба,вен ще он,оди! Задния двор на Ре,актора, ще изоре Стамат с трактора! Ако искате да ви ограмотява Венелина, пишете коментари и ще мина! Всеки един от вас с лопатата, докато берете ряпата! Лека вечер неграмотна дружина, скачайте като опълченци на пружина!
  • 10 Град Козлодуй

    0 0 Отговор
    Ас искам да вкарам пръстчето си в ануса на Венелина и да го движа напред назад щото друго не мога
  • 11 Град Козлодуй

    0 0 Отговор
    Венелина гнусната кривозъба вещица събира тук всякакви отпадъци и им показва KOCМЯСАЛАТА СИ путка срещу кликове
  • 12 Град Козлодуй

    0 0 Отговор
    ВЕНЕЛИНО МА ,днес беше такъв слънчев , прекрасен ден ... .защо не ти са изсрах фостата ?
  • 13 Град Козлодуй

    0 0 Отговор
    хора Ас използвам свинска мас, или маргарин Калиакра, щото от ТЕЛК не дават пари за лубриканти .А,и съм оборотен,бай Амет чобанина с голямата гега, Стамат магарето, Иван нереса, Данчо пръча, Стоян папура. Не смея да прьцна, ще оцветяване пейзажа. Всяка вечер там на дувара ме работят.