Last news in Fakti

3 Април, 2014 13:01 1 262 0

Истински сълзи и истински големи надежди

  • големите надежди-
  • шоу-
  • деца-
  • талант

Даяна на четвъртфинал в Големите надежди

Десет уникални изпълнения, които оставиха публиката безмълвна и разплакаха журито с чувственото си пеене, видяха зрителите на Нова телевизия в четвъртия концерт на шоуто за талантливи деца „Големите надежди”.

Чаровната Ахинора предложи всички участници да бъдат допуснати до четвъртфиналите на шоуто, но водещият Драго Симеонов обясни на своята асистентка, че регламентът на шоуто не може да бъде нарушен.

Елеонора Димитрова от Търговище, Даяна Гергинова от Разград, Иван Иванов от Горна Оряховица, Петър Терзиев от София и Лидия Стаменова от Бургас са малките таланти, които зрителите на Нова изпратиха със своите гласове на четвъртфинала на „Големите надежди”.

С песента Too Much Love Will Kill You на Фреди Меркюри 11-годишният Петър Терзиев от София разчувства журито и разплака Любо Киров, който след това трудно намери думи, с които да коментира изпълнението. От вълнение, със сълзи се напълниха и очите на самия Петър. Малкият талант се записал за кастинга на „Големите надежди“ без знанието на родителите си и по този начин сбъднал новогодишното си желание. „Ти напълни сцената със сърце“, коментира изпълнението му Веселин Маринов, а макар и трудно, Любо допълни: „Ти правиш това, което е най-важното за един артист – караш другите да се вълнуват – това е важното за тази сцена”.

Другата голяма изненада за изпълнителя на „Имам само теб” беше изпълнение на... „Имам само теб” на 13-годишния Иван Иванов от Горна Оряховица. Развълнуван от избора на песен, Любо сподели, че още от преди е виждал Иван на различни конкурси и искрено му пожелава да стигне дори по-далече от самия него. Иван е носител на престижното осмо място от детския песенен конкурс „Евровизия“ през 2011 г., както и на редица награди от родни и международни конкурси. Сред публиката беше и Богомил от първия сезон на X Factor, с когото, освен че си приличат изключително много, са пели заедно във вокален състав „Нова музика”.

Впечатляващи бяха изпълненията и на останалите надежди от великолепната петица. Носителката на многобройни награди от конкурси у нас и в чужбина - Даяна Георгиева от Разград, удиви публиката на шоуто с емблематичната „Не така” на ФСБ. Звездните коментатори бяха единодушни, че легендарната българска група ще пожелае да запише нова версия на песента в изпълнение на чаровната дива, която има диплом за завършен майсторски клас при Орлин Горанов.

„Ти си една фея на изкуството“, коментира Дивна представянето на Елеонора Димитрова от Търговище, която вдигна на крака звездните коментатори с изпълнение на Horchat Hai Caliptus на Ищар. Подобна реакция предизвика и Лидия Стаматова от Бургас с прочувствената Bleeding Love на Леона Люис. Освен че е носител на многобройни награди от конкурси, даровитото момиче е получило предложения за участие в конкурси в Малта, Италия и Турция.

„Благодаря на теб и на всички деца в предаването, защото вие създавате една по-хубава България“, заключи Любо Киров малко преди края на четвъртия епизод на шоуто. За да подкрепят децата, специални гости на шоуто бяха и победителят в първото издание на X Factor Рафи, неговият подгласник Богомил, а любимецът на децата – Бате Енчо, се качи на сцената на „Големите надежди“, за да връчи финалните резултати от гласуването на зрителите.

Истински сълзи и истински големи надежди – това е равносметката от четвъртия концерт „Големите надежди”. Какви изненади е подготвило още шоуто за талантливи пеещи деца, ще разберете следващата сряда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА