Last news in Fakti

3 Април, 2014 15:45 1 119 0

Световноизвестна хип-хоп танцьорка в Dancing Stars днес

  • dancing stars-
  • ендрия бър-
  • шоу-
  • танци

Албена Денкова превзе шоуто във вторник

Днес, в деня на четвъртите елиминации в танцувото шоу Dancing Stars, световноизвестната хип-хоп танцьорка Ендрия Бър ще блесне с авторската си хореография на сцената на шоуто.

Бър е започнала кариерата си с класически балет и джаз, но по-късно се влюбва в хип-хопа и това я отвежда в Лос Анджелис. Тя е била на една сцена с имена като Риана, Цирк дьо Солей, Бекстрийт Бойс и Шерил Кроу. Темпераментната хип-хоп фурия сравнява танца само с неповторимото „усещане да си в глутница”. Танцьорката е в София за четвърти път по покана на Фондация „Танцово изкуство – Илиев” и специално на Петър Илиев.

На сцената на Dancing Stars ще се появят и фънк мастърите от Акага, които ще представят парчето си „Rockabilly звезда”. „Смеем да твърдим, че това е първото рокабили на български”, казва Краси Куртев от Акага. Музикантите твърдят, че с това парче се надяват да дадат положителен заряд на зрителите, а какво по-подходящо място за това от ефира на Dancing Stars.

Албена Денкова и Калоян бяха участниците, които слязоха от сцената на Dancing Stars с най-широки усмивки в епизода във вторник. Те събраха най-много точки и станаха победители в първата вечер на Седмицата на смеха в бляскавото шоу на Нова. Кралицата на ледената пързалка Албена Денкова изпързаля конкуренцията с резултат от 37 точки, а Дарин Ангелов и Ани с техния фокстрот се оказаха единствените достойни конкуренти, събрали същия брой точки.

Албена и партньорът й направиха сериозна заявка за лидерската позиция в класацията. Въпреки опасенията на шампионката относно гъвкавостта на глезените си, тя се представи повече от страхотно. „Глезените са най-слабото ми място. Когато тренирам и се състезавам, целите ми глезени са плътно и стегнато обхванати от кънките. А при танците не е така”, заяви тя. „Браво, поздравления” присъедини се към хвалебствията на колегите си от журито Алфредо Торес.

31 точки пък събра пасо доблето на Ути Бъчваров и Елена, които представиха изумителна хореография с извънземен стайлинг. По време на тренировките за перфектни отскоци той е получил специална помощ от балетист на Националната опера и балет.

Фаворитите от миналата седмица Михаела и Светльо получиха 32 точки за изпълнението на тяхната хип-хоп хореография. Танцът им стана „Танц на седмицата“ след влизането в сила на новия регламент за избор на най-добър танц с гласуване от феновете на Facebook страницата на предаването.

Какви импровизации ще спретне Ендрия на сцената на Dancing Stars днес и ще ни изненадат ли с някои нови танцувални движения парти специалистите от Акага? Коя ще е звездната двойка, която ще напусне с танцова стъпка дансинга на зрелищното шоу? Всичко това ще стане ясно тази вечер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА