3 Април, 2014 17:06 14 154 4

Сутиени летят от сцената на „България търси талант“

  • българия търси талант-
  • шоу-
  • талант

Акробатика, любов, еротика и писъци от ужас са само малка част от това, което ще видите днес

Акробатика, любов, еротика и още нещо... ще разтърсят зрителите на шоуто „България търси талант“ тази вечер по bTV.

Журито и зрителите ще бъдат завладени от невиждани емоции още с първото изпълнение на сцената. То ще бъде дело на сборна формация, носеща името Street Workout Bulgaria, която ще покаже впечатляващи номера на успоредка и лост. Членовете на формацията са не само талантливи и достойни за подражание, но и много красиви. Това ще докаже нагледно Мария Силвестър, която ще разсъблече всичките момчета във формацията, за да достави удоволствие на женската аудитория.

Коктейл от театър, кабаретен танц и еротика пък ще забърка и небезизвестният балет "Акадамус". Асен Блатечки отново ще бъде в центъра на събитията, а за финал ще бъде затрупан от женски сутиени.

На сцената на шоуто ще се появи и една много интересна дама - родената в Украйна и живееща в Чехия, Надя Корленко. Младата жена идва в България специално, за да вземе участие в "България търси талант", за чийто трети сезон е научила от социалните мрежи. С какъв талант ще се представи, ще разберем довечера.

Варна е градът, който умее да изненадва със скритите си таланти. Стефан Станчев е дете чудо, което умее да свири на почти толкова инструменти, колкото са и годините му - 10. "Рапсодия номер 1" се казва драматичното авторско изпълнение, вдъхновено от тежки моменти в живота на момчето. А съгражданинът му Махсун успява да спечели комплименти от строгата Ваня Цветкова и смело прави опит за свалка, отправена към Есил. Тежка присъда пък ще даде Любен Дилов-син на 29-годишния участник Младен Попов от морската столица, чието изпълнение ще накара публиката да пищи от ужас.

За финал вълната от жива музика ще залее сцената на "България търси талант". Група от квартал Факултета в София ще изпее "Гелям даде Буддуресте", а вечерта ще бъде закрита от представянето на Creators, които в буквалния смисъл ще запълнят сцената. 29 броя участници накуп ще представят стила street dance и ще успеят да си заслужат златното изречение на Ваня: "От цялото ми сърце "да"!"

Тези и още много други таланти, зрителите ще видят тази вечер в десетия епизод на "България търси талант".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 1 Отговор
  • 2 Симеон Тасев

    0 1 Отговор
    ТЪПО
  • 3 georgi genchev

    0 0 Отговор
    Kakvi ti talanti v BG,...pylna pornografia,...kato zapochnesh ot samoto Guri...........
  • 4 Автокъща Данчо

    0 0 Отговор
    По добре да го прекръстят на :България търси Певец и Танцува група за съпровода му"....90% от участниците пеят,5% танцуват и останалите 5% показват наистина по някой талант...