Победителят в Hell's Kitchen разкри какво ще направи с наградата

15 Май, 2025 13:15 2 345 5

  • hell's kitchen-
  • победител-
  • мартин методиев-
  • награда

Мартин планира да сбъдне една от най-големите си мечти

Мартин, големият победител в седмия сезон на кулинарното риалити Hell's Kitchen, разкри в интервю в предаването "На кафе" при Гала, че планира да сбъдне една от най-големите си мечти — да открие собствен ресторант. За целта той ще използва и наградата от 100 хиляди лева, която спечели след оспорвана битка в кухнята на шеф Виктор Ангелов.

"Мечтая да имам собствен ресторант, но сумата от Hell's Kitchen няма да е достатъчна за мащабен проект," призна Мартин. "Първото ми заведение ще бъде по-скромно — с капацитет между 60 и 80 души. Стъпка по стъпка ще надграждам."

Шеф-готвачът сподели, че още след получаването на черната куртка е бил уверен, че ще достигне финала. Сред най-сериозните си конкуренти посочи Ивайло, който според него се е доказал като отличен професионалист именно в заключителната фаза на състезанието.

"Ивайло дълго време стоеше в сянка, но в края на сезона избухна и демонстрира истински талант. Също така още от първата си чиния Тоби показа, че е много силен противник," сподели Мартин. "Бях приятно изненадан, когато след края на предаването видях стотици коментари от хора, които казваха, че са ме подкрепяли още от първия ден."

Любопитен детайл от историята му е, че именно неговата приятелка го записала за участие в "Hell's Kitchen . Спомените му от първата среща с шеф Ангелов също остават ярки: "Когато го видях за първи път, буквално започнах да треперя. Той вдъхва респект още с присъствието си."

Сред участниците единственият, с когото Мартин не успял да намери общ език, бил Едуард: "Той дразнеше всички с егоистичното си поведение. Не успя да се впише в колектива."

След приключването на шоуто Мартин поддържа близки приятелски отношения с някои от съотборниците си – Радо, Патрицио, Тоби, Шкодров, Марина и Тоника.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Подобни новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гуньо Простиа

    4 1 Отговор
    С 100 000 лв не може да отвори и баничарница !
  • 2 Пецата

    1 0 Отговор
    Що пишете колко кинти е взела разбираш ли само да завиждат цървуланковците 🤣
  • 3 ЩЕ СИ Я ЗАВРЕ ОТЗАД

    1 2 Отговор
    НАГРАДАТА ЗА НЕКАДЪРИЕ !
  • 4 Интересно

    3 0 Отговор
    6-80 човека заведение, не е скромно, особенно, когато претендираш за кухня от друго ниво, където наблягашна качество, естеткиа и вкус. В много случаи (особенно в БГ), количествения подход погреба качеството.
  • 5 Тити

    2 1 Отговор
    Такава пародия не бях гледал нямаше никаква обективна оценка кой е по добър а събрали роднините да оценяват като на махленско парти. Предаването заприлича на Сръбска скара