Last news in Fakti

15 Ноември, 2014 16:58 726 0

ЛеБрон с 41 точки при успех на Кливланд

  • джеймс-
  • кливланд-
  • нба-
  • бостън

Кливланд навакса пасив от 19 точки в последната четвърт и измъкна победата над Селтикс

ЛеБрон с 41 точки при успех на Кливланд - 1
Снимка: БТА/АР
Предишният път, когато ЛеБрон Джеймс игра за Кливланд в залата на Бостън, това се оказа последният му двубой за Кавалерите и през 2010-а той премина в Маями. Тази нощ звездата се завърна в залата на Селтикс с екипа на стария си отбор и остави лошите спомени зад гърба си, след като наниза 41 точки и изведе Кливланд до триумф със 122:121. Така той изпревари по точки в историята великият център на Бостън Робърт Периш и с 23 360 точки вече е 24-и във вечната класация. 

При това триумфът дойде, след като Келтите водеха със 103:84 малко след началото на последната част. След това обаче Кайри Ъривнг вкара 13 от последвалите 15 точки на отбора си и разликата падна до 99:107. В последните 6 минути ЛеБрон вкара 10 точки, за да се стигне до обрата. 

Бостън имаше последна възможност 7 секунди преди края, но Ражон Рондо изпусна топката от контрол останал срещу Шон Мериън и не успя да стреля навреме, така че домакините изпуснаха спечелен мач. 

„В третата част ни вкараха 40 точки, което е неприемливо. В последната обаче показахме характер и това е добър признак” заяви Джеймс, чийто тим спечели последния период с 38:20.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА