Last news in Fakti

19 Ноември, 2014 09:48 771 0

Антонио Конте нападна клубовете в Серия „А”

  • антонио конте-
  • италия-
  • серия а-
  • клубове-
  • ядосан

Следващият официален мач на Италия е през месец март 2015 година срещу България

Антонио Конте нападна клубовете в Серия „А” - 1
Снимка: БТА/ AP

Селекционерът на италианския национален отбор Антонио Конте нападна остро клубовете в Серия „А”, обвинявайки ги, че не искат да му съдействат.

45-годишният наставник пое „скуадрата” след краха на световното в Бразилия, на което тимът отпадна още в груповата фаза. Под ръководството на Конте Италия записа пет победи от шест мача, последната от които бе снощи срещу Албания в приятелска среща.

„Има работа, която трябва да се свърши в този труден момент за италианския футбол – по-труден, отколкото очаквах. Аз бях помолен да трансформирам този отбор. Така че осигурете ми условията, за да го направя”, заяви бившият треньор на Ювентус, цитиран от Goal.com.

Той се оплака, че е искал националите да се съберат на нов лагер преди мачовете на „адзурите” през месец февруари и март, но клубовете в Серия „А” не са намерили време в календара.

„Видях малко желание да се сътрудничи с националния отбор. Сега ще се събера отново с националите чак след четири месеца. Не съм ядосан на някой конкретен човек. Просто имам чувството, че след три месеца на тази позиция вече разбирам как стоят нещата”, заяви още Конте.

Попитан за ситуацията около Марио Балотели селекционерът отговори: „Все още продължаваме да говорим за него. С всичките проблеми в италианския футбол все още се интересуваме дали Балотели е отишъл на дискотека или не. Намирам това за нелепо и абсурдно”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА