22 Ноември, 2014 10:39 772 0

Пирло на линия за мача с Лацио

  • андреа пирло-
  • ювентус-
  • лацио

Според медиите в Италия Пирло ще започне като титуляр срещу Лацио

Пирло на линия за мача с Лацио - 1
Снимка: БТА/ AP

Андреа Пирло попадна в групата на Ювентус от 21 играчи за гостуването на Лацио тази вечер.

35-годишният полузащитник пропусна последния мач на „бианконерите” в първенството, както и срещите на италианския национален отбор заради контузия в бедрото. Той обаче се чувства добре и ще е на разположение на Масимилиано Алегри в предстоящия сблъсък.

Въпреки това в лазарета на торинци остават Патрис Евра, Мартин Касерес, Аднреа Бардзали, Лука Мароне и Квадво Асамоа. Юве е лидер в калчото с 28 точки, следван от Рома с 25. Лацио е пети с 19.

Според медиите на Апенините Ювентус ще заложи на следните титуляри: Буфон, Падоин, Киелини, Бонучи, Лихтщайнер, Маркизио, Пирло, Погба, Перейра, Тевес и Йоренте.

Очаква се Лацио да излезе с Маркети, Баста, Де Врей, Кана, Браафхайд, Пароло, Билия, Лулич, Кандрева, Джорджевич, Кейта. Двубоят е с начален час 21:45 българско време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА