Last news in Fakti

25 Декември, 2014 10:00 838 1

Милан се разделя с Торес, Черчи ще играе на „Сан Сиро”

  • фернандо торес-
  • милан-
  • атлетико мадрид-
  • алесио черчи

Испанецът има само 1 гол от 10 мача в италианското първенство

Милан се разделя с Торес, Черчи ще играе на „Сан Сиро” - 1
Снимка: БТА/ AP

Фернандо Торес ще се завърне в Атлетико (Мадрид). Официалният телевизионен канал на Милан – Milan Channel, обяви, че преговорите с испанците са в „напредната фаза”.

За заместник на Торес на „Сан Сиро” ще бъде привлечен Алесио Черчи от тима на „дюшекчиите”. Размяната се очаква да бъде финализирана в близките дни.

Световният шампион с Испания пристигна в Милано под наем от Челси за 24 месеца. Той обаче разочарова с представянето си и отбеляза само един гол от 10 мача в италианското първенство.

Според медиите на Апенините Милан ще вземе под наем до края на сезона Алесио Черчи, който има сериозен стаж в Серия „А”. Преди да бъде купен от Атлетико за 16 милиона, той мина през тимовете на Торино, Фиорентина и Рома.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Талашит

    0 0 Отговор
    Milan forever!