Last news in Fakti

4 Януари, 2015 20:51 1 226 0

Супер Реал (М) преклони глава пред Валенсия

  • реал (м)-
  • валенсия-
  • обрат

Еврошампионът допусна горчив обрат на "Местайя"

Супер Реал (М) преклони глава пред Валенсия - 1
Снимка: БТА/ AP

Европейският шампион  Реал (М) най-накрая направи греш стъпка в Ла Лига.

Ударната серия на "белите" от Мадрид от 22 поредни победи във всички турнири бе прекъсната злощастно, след като тимът претърпя крушение с 1:2 от Валенсия в дербито от 17-ия кръг на Примера, играно пред 50 738 зрители на "Местайя".

Кристиано Роналдо даде аванс на лидера в класирането след дузпа в 14-ата минута.

Голове на Антонио Бараган (52) и Николас Отаменди (65) обаче направиха обрата на "прилепите" пълен за крайното 2:1.

Успехът изкачи Валенсия на четвъртото място. Реал Мадрид пък може да слезе от върха още тази вечер при победа на Барселона като гост на Реал Сосиедад, като не трябва да забравяме, че след края на кръга "лос меренгес" ще имат мач по-малко от своите големи съперници.

Следващият сблъсък на Кристиано и компания също няма да е много лесен. За сряда вечер е насрочено дербито с Атлетико Мадрид за Купата на краля.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА