Last news in Fakti

25 Март, 2015 01:00 735 0

Манчини: Не съм под напрежение

  • роберто манчини-
  • интер-
  • напрежение-
  • серия а

Интер е на десета позиция в италианското първенство

Манчини: Не съм под напрежение - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Интер Роберто Манчини заяви, че „не е под напрежение“ на „Сан Сиро“, въпреки слабата форма на „нерадзурите“.

Тимът от Милано е на 10-а позиция във временното класиране на италианското първенство, като няма победа в калчото в последните четири кръга. Освен това отборът отпадна и от турнирите Копа Италия и Лига Европа.

„Не съм под напрежение. Съжалявам, че нямаме резултати, въпреки че подобрихме играта си“, сподели Манчини пред Tuttosport.

„В такъв момент сме, че каквото и да направим, е грешно. Срещу Чезена създадохме десет положения за гол, но не успяхме да победим”, сподели още треньорът на „нерадзурите“.

„В момента резултатите не идват, но трябва да гледаме в бъдещето. В Италия, за съжаление, всички искат резултати на момента“, каза още Манчини.

В следващия кръг Интер приема Парма, а на 11 април гостува на Верона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА