Last news in Fakti

30 Март, 2015 09:08 851 0

Резултатите от калификациите за Евро 2016

  • резултати-
  • квалификации-
  • евро 2016

Победи за Германия и Португалия

Резултатите от калификациите за Евро 2016 - 1
Снимка: БТА/AP

През вчерашния ден се изиграха мачовете в три от квалификационните групи за Европейското първенство по футбол през 2016 г.

В група D Германия постигна победа с 2:0 при гостуването си на Грузия след голове на Ройс и Мюлер. В същото време Шотландия разгроми Гибралтар с 6:1. Ирландия и Полша пък направиха равенство от 1:1.

В група F Северна Ирландия се наложи над Финландия с 2:1 след два гола на Лафърти. Гол на Кешерю пък осигури победата на Румъния над Фарьорските острови с 1:0. Унгария и Гърция пък направиха равенство от 0:0.

В дербито на група I Португалия победи Сърбия с 2:1 след голове на Карвальо и Коентрао. За сърбите страхотен гол с ножичен удар отбеляза Матич. В същото време Албания победи Армения с 2:1.


Група D


Грузия – Германия 0:2

Шотландия – Гибралтар 6:1

Ирландия - Полша 1:1


Група F

Сев. Ирландия – Финландия 2:1

Румъния – Фарьорски острови 1:0

Унгария – Гърция 0:0

Група I

Албания – Армения 2:1

Португалия - Сърбия 2:1


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА