Last news in Fakti

1 Април, 2015 09:05 541 0

Конте: Вратите в „скуадрата“ са широко отворени за Балотели

  • антонио конте-
  • марио балотели-
  • италия-
  • скуадра адзура

Според Конте Балотели има място в отбора, стига да докаже на терена, че го заслужава

Конте: Вратите в „скуадрата“ са широко отворени за Балотели - 1
Снимка: БТА/ AP

Селекционерът на италианския национален отбор по футбол Антонио Конте заяви, че вратите за Марио Балотели са широко отворени.

Нападателят на Ливърпул загуби мястото си в „скуадра адзура“, но според Конте той отново може да облече националната фланелка.

„Наблюдавам всички футболисти, които мога да използвам в националния отбор. Вратите са широко отворени за всеки, който показва със своята игра, че знае какво означава националната фланелка“, сподели Конте на пресконференцията след равенството между Италия и Англия (1:1).

„Надявам се, че Балотели ще играе повече в Ливърпул. Ако това се случи, вратите са отворени за него. Същото важи и за Борини, Джовинко и Освалдо“, заяви още Антонио Конте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА