Last news in Fakti

4 Май, 2015 18:45 778 0

Констатин Баждеков: Трябва да платим още около 500 000

  • константин баждеков-
  • георги аспарухов-
  • левски

Той призна, че от Левски усилено търсят нови спонсори

Констатин Баждеков: Трябва да платим още около 500 000 - 1
Снимка: БТА

Финансовият директор на Левски Константин Баждеков призна, че на „Георги Аспарухов“ спешно търсят над 500 000 лева, за да може отборът да получи лиценз за участие на евротурнирите.

Той говори пред журналистите след церемонията по връчване на венци на паметника на Георги Аспарухов – Гунди, който днес щеше да отпразнува своя 72-ри рожден ден.

„Имаме на какво да се научим от Георги Аспарухов като човек и футболист. Той даде голям пример за всички поколения на Левски. Радващо е, че в отбора има такава приемственост.

Колкото до клуба – усилено търсим спонсори, за да можем да завършим стадиона и да започнем следващия шампионат. Силно разчитаме на кампанията „Левски е твой“. През май трябва да платим около 130 000 лева. През юни още 300 – 350 хил. лева. Общата сума е около 500 000 лева. Ние сме един от отборите, които могат да получат лиценз за Европа и А група. „


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА