5 Май, 2015 15:06 879 0

Стойчо Стоев: Може би ще е най-добре да продадем Краев

  • левски-
  • стойчо стоев-
  • божидар краев

Той признава, че към таланта на Левски има интерес от чужбина

Стойчо Стоев: Може би ще е най-добре да продадем Краев - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Левски Стойчо Стоев заяви, че има интерес от чуждестранни клубове към големия талант на „сините“ Божидар Краев и че вероятно за отбора ще е най-добре той да бъде продаден.

Стоев гостува в специално студио „Дерби“, в което говори за ситуацията в „синия“ клуб и треньорските си разбирания.

„Неяснотата около финансовата ситуация в клуба ни спира да преговаряме с определени футболисти. И за мен и за Георги Иванов е ясно, че закъсняваме със селекцията. Няма как да ни се дадат уверения за финансирането, но има някакъв оптимизъм.

Аз искам моите футболисти да играят бързо, да контролират топката и да имат връзка по между си. Левски трябва да се надиграва с противника. Показахме, че Левски може да бъде равностоен на Лудогорец, въпреки че не отговаряме нито на финансите, нито на техния потенциал.


Винаги съм харесвал стила, който Гуардиола налагаше в Барселона. Всички бяха прехласнати по този комбинативен стил – тики – така. Харесваше ми как играчите започваха да пресират, след като загубят топката. Харесвам много и Ариго Саки, който въведе това преливане между защита и нападение в Милан. Есетествено Моуриньо и Анчелоти. Футболът на Моуриньо може и да не е най-атрактивния, но излиза печеливш.

Някои играчи в нашия отбор ме учудват със своя стремеж да се усъвършенстват. Такъв е Божидар Краев. Той има много сериозни качества. Стресна ме това, че по време на подготовката започнах да гледам на него като на равен с останалите футболисти. Натоварванията обаче са големи и трябва да го пазим. Към него има интерес от чуждестранни клубове и той по-скоро ще напусне отбора през лятото. Това е може би най-доброто решение за клуба, въпреки че не ми е приятно да го кажа. Така в отбора ще влязат свежи пари, а той ще се реализира. Интересът е от Италия, но все още няма конкретно предложение. Така той има шанс да стане голям футболист.“
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА