Last news in Fakti

29 Юли, 2015 18:43 926 0

Лудогорец с пореден трансферен удар - взе бразилец

  • лудогорец-
  • пореден-
  • трансфер-
  • удар-
  • бразилец

Разградчани привлякоха Натаниел от Атлетико Паранезе

Лудогорец с пореден трансферен удар - взе бразилец - 1
Снимка: ludogorets.com

Лудогорец направи поредния си трансферен удар. Официалният сайт на клуба предава, че шампионите са привлекли един от асовете на елитния бразилски Атлетико Паранензе - Натанаел. Левият бек подписва договор с клуба в сряда по обяд, след което заминава за Разград. В четвъртък Натанаел ще проведе първа тренировка с новите си съотборници.

Четирикратният шампион се пребори за подписа на 24-годишният футболист с няколко популярни европейски клуба. Трансферът на левия бек е факт и заради отличните партньорски отношения между Лудогорец и Атлетико Паранензе. Както е известно, двата тима играха приятелски мач преди две години и половина в Испания. По-късно хора от школата на шампионите бяха гости във футболната академия на Атлетико Паранензе в Куритиба.

Сделката за Натанаел е поредният връх в трансферната политика на Лудогорец през лятото. Левият защитник е третият бразилски футболист, който идва от топ отбор в южноамериканската държава. Преди него „орлите“ привлякоха десният бек Сисиньо от легендарния Сантос на Пеле и Неймар и халфа Кафу от Сао Пауло.

Натанаел е четвъртият бразилец и общо осмият нов играч, който подсилва Лудогорец това лято след Лукас Саша (Апоел Тел Авив), Сисиньо (Сантос), Кафу (Сао Пауло), Джоди Лукоки (Цволе), Андрей Препелица (Стяуа), Цветелин Чунчуков (Ботев Пд) и Милан Борян (Раднички Ниш).

Той е част от отбора на Атлетико Паранензе от 2014 година и има 59 мача за отбора, 1 гол и 7 асистенции. Той е висок 166 см. и играе еднакво добре като ляво крило и ляв бек. Преди това е бил в тимовете на Операрио, Сера и Куяба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА