14 Август, 2015 09:59 778 3

През следващия сезон по двама футболисти до 21 години в А група

  • венци стефанов-
  • футболисти-
  • а група

Това бе заявено то члена на Изпълкома Венци Стефанов

През следващия сезон по двама футболисти до 21 години в А група - 1
Снимка: БТА

Президентът на Славия Венци Стефанов заяви, че е била допусната техническа грешка при оформянето на правилото за задължително участие на футболист до 21 години във всеки отбор в А група.

Пред БНТ той заяви, че е трябвало задължително да има такъв играч на терена в продължение на 90 минути, като времето не е било упоменато в правилника. Според него още на следващия Изпълком тази грешка ще бъде поправена, а от догодина ще е задължително  на терена да има по двама футболисти до 21 години.

„Има грешка на служител. Станало е при преписването на правилото. Ще бъдат взети мерки и вече ще е задължително футболист до 21 години да стои на терена по 90 минути. От следващия сезон ще трябва да има двама такива по 90 минути. Това е единственият начин да изградим наши родни футболисти. Сега те ще захранват младежкия национален отбор, а после някои от тях ще играят и в мъжкия. Ако не направим това сега, ние тотално съсипваме нашия футбол.

По стадионите не ходят цигани, а псевдофенове. Те просто вредят. На Коматево, Герена, Армията и Тича хвърлят бутилки. В тези случаи полицията трябва да действа с крути мерки. На тези хората мястото им е в затвора. Този проблем може най-лесно да се разреши с помощта на клубовете и силите на реда.“, заяви Стефанов. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги

    0 0 Отговор
    Този, толкова закани и помия изля върху няколко отбора, а се оказва че самия той не знае какво е решено и какви са правилата. Може ли да си толкова прост човек не знам. Защо още такива некадърници взимат въобще решения?
  • 2 стратокастър

    0 0 Отговор
    Венци нормално е !Преписвачите винаги може да сбъркат но щом ти липсват знания и преписването помага!
  • 3 Дрънди

    0 0 Отговор
    Него май го е яд ,че на техния стадион няма пубилка да хвърля бутилки по неговите белеринки....