Last news in Fakti

15 Август, 2015 19:07 806 0

Победа за Евертън и шок за Тотнъм

  • евертън-
  • тотнъм-
  • английска висша лига

Всички резултати от Английската висша лига

Победа за Евертън и шок за Тотнъм - 1
Снимка: БТА/AP

Евертън спечели първа победа в Английската висша лига, след като се наложи над Саутхемптън 3:0.

Мачът започна добре за футболистите на Саутхемптън, като добри удари на Пеле и Тадич бяха блокирани от отбраната на „карамелите“. След това Хауърд спаси удар на Мане. Все пак обаче Евертън поведе след центриране на Коне, което намери Лукаку и той отебеляза за 1:0 в 22-та минута. В 45-та минута  чудесна комбинация между Баркли и Лукаку, завършена от втория направи резултата 2:0. Крайният резултат бе оформен в 84-та минута, когато Колман намери Баркли в наказателното поле и той отбеляза за 3:0.

Голяма драма се разигра в мача между Тотнъм и Стоук Сити.

Тотнъм поведе с 1:0 след гол с глава на Ерик Дайър в 19-та минута. В 45-та минута пък Шадли се възползва от центриране на Ламела и направи резултата 2:0. Всичко се обърна в последните 15 минути на мача. В 77-та минута Арнаутович направи 2:1 след гол от дузпа. Резултатът бе изравнен в 83-та минута от Диуф, който оформи крайното 2:2.

Всички резултати от Английската висша лига:

Саутхемптън – Евертън 0:3

Тотнъм – Стоук Сити 2:2

Суонзи – Нюкасъл 2:0

Уест Хем – Лестър 1:2

Съндърланд – Норич 0:3

Уотфорд – Уест Бромич 0:0 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА