Last news in Fakti

19 Август, 2015 12:16 615 0

Станимир Стоилов: Мечтая за групите на Шампионската лига

  • станимир стоилов-
  • мечтая-
  • шампионската лига

Треньорът се надява да води Астана там

Станимир Стоилов: Мечтая за групите на Шампионската лига - 1
Снимка: БТА


Българският треньор Станимир Стоилов заяви, че се надява неговият отбор Астана да се класира в груповата фаза на Шампионската лига.

Стоилов говори след победата на своя казахстански отбор над шампиона на Кипър АПОЕЛ Никозия с 1:0 в първия плейофен мач за влизане в Шампионската лига. Според Стоилов обаче АПОЕЛ продължава да е фаворит в срещата.

„Апоел все още е големият фаворит за класиране. Все пак това е футбол и всеки може да победи всеки. Трябва да се борим до край. Мечтая да се класираме в Шампионската лига. На реванша ще играем самоотвержено, защото това е начинът да преследваме успеха. Трябва да сме концентрирани. Това е трудно, но трябва да го направим.

Доволен съм, че не допуснахме гол в първия мач. В тези турнири по някога е по-добре да направиш домакинско 0:0, от колкото да победиш с 2:1. Чака ни тежък мач в Кипър, но до този момент се представяме добре.“, заяви Стоилов. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА