Last news in Fakti

26 Септември, 2015 17:17 762 0

Тотнъм мина като торнадо през Манчестър Сити

  • тотнъм-
  • мина-
  • манчестър сити

Шпорите спечелиха срещата с 4:1

Тотнъм мина като торнадо през Манчестър Сити - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Тотъм одържа забележителна победа при домакинството си срещу Манчестър Сити с 4:1.

Мачът започна силно за Сити, като в 25-та минута Туре даде отлично извеждащо подаване на Де Бройне, който отбеляза за 1:0.  Впоследствие прецизен шут на Агуеро бе отразен от Лорис. Вратарят трябваше да избива и силен шут на Стърлинг. Все пак Тотнъм стигна до равенството в 45-та минута. Тогава грешна на защитата на Сити позволи на Дайър да вкара за 1:1.

Домакините започнаха вихрено втората част. В 50-та минута центриране на Ламела намери Алдейрвейрелд , който с глава отбеляза за 2:1. В 61-та минута Ериксен центрира от фаул и намери Кейн,който вкара за 3:1. В 79-та минута Ламела бе изведен зад защитата и вкара за 4:1.

След този мач Манчестър Сити все още е на първо място в класирането на Английската висша лига с актив от 15 точки. Тотнъм е на 5-то място с 12 точки. Това е втора поредна загуба за Сити и трети пореден успех за Тотнъм.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА