Last news in Fakti

27 Септември, 2015 02:00 626 1

Пепе ще пропусне "мадридското" дерби

  • пепе-
  • реал мадрид-
  • дерби-
  • атлетико

Причината е мускулна травма в левия крак на футболиста

Пепе ще пропусне "мадридското" дерби - 1
Снимка: БТА/АР

Бразилският защитник на Реал (Мадрид) Пепе ще изпусне градското дерби с Атлетико на 4 октомври, съобщават от клубния сайт.

Двата тима се срещат във важен мач от седмия кръг на Примера Дивисион, но опитният бранител няма да може да вземе участие в двубоя, поради мускулна травма в левия крак. Според информацията, 32-годишният играч е получил контузията си в гостуването на Атлетик (Билбао), спечелено от "лос бланкос" с 2:1.

По този начин, страховете на старши-треньора на "белия балет" Рафаел Бенитес се оправдаха, тъй като Пепе не е успял да участва дори в петъчната тренировка на отбора. 

Също така, бразилецът ще пропусне и мача на Реал (Мадрид) от Шампионската лига срещу Малмьо. 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 7777

    0 0 Отговор
    Той е португалец..ама вие го направихте бразилец :ддд