Last news in Fakti

28 Октомври, 2015 00:31 676 0

Магат: Всички отбори се страхуват от Байерн

  • магат-
  • байерн мюнхен-
  • примирение-
  • кьолн-
  • вердер бремен

В Бундеслигата няма конкуренция, призна треньорът

Магат: Всички отбори се страхуват от Байерн - 1
Снимка: БТА/АР

 "Поздравления за Байерн! 1000 победи в 1714 шампионатни мача, 10 поредни победи на старта на този сезон и 33 вкарани гола - това са впечатляващи показатели", сподели бившият треньор на баварците Феликс Магат.
 
"Откъде обаче идва доминацията. Защо няма други отбори, които да са в състояние да затруднят Байерн? Разбира се, Байерн разполага с големи икономически възможности и това се вижда от резултатите всяка седмица. Конкуренцията в Бундеслигата я няма отдавна. Гостуванията на „Алианц Арена” водят до едни и същи резултати. Единственият въпрос е кога ще падне първият гол... Отборите в Бундеслигата колективно вдигат бялото знаме, когато излизат срещу Байерн, и това не трябва да бъде така.
 
Много уважавам работата на Петер Щьогер и съм го хвалил често за работата му в Кьолн, но не разбирам нагласата му от мача в събота. Идеята на един мач не е само да предотвратиш попадения, но и да вкараш такива. Кьолн искаше да предотврати поражението с късмет. Вердер Бремен също се предаде още преди мача с баварците, когато техният спортен директор Томас Айхин заяви, че и при загуба с 0:12 от Байерн ще задържи треньора Скрипник. Това беше грешен сигнал към играчите.
 
Подобни изказвания преди мачовете с баварците застрашават нивото на Бундеслигата. Забелязва се примиряване”, категоричен е Феликс Магат. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА