27 Октомври, 2015 13:58 1 203 0

Моуриньо мисли за план "Б"

  • моуриньо-
  • ултиматум-
  • челси-
  • абрамович-
  • псж-
  • интер

Португалецът проучва къде може да работи, ако Абрамович го изгони от Челси

Моуриньо мисли за план "Б" - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо е поставен под огромно напрежение след слабите резултати на отбора от началото на сезона и вероятността да бъде уволнен не е никак малка. Според английските медии той е получил ултиматум от собственика на клуба Роман Абрамович да спечели задължително мачовете с Ливърпул, Динамо (Киев) и Стоук Сити, ако иска да запази поста си. След двубоя с "грънчарите" на 7 ноември има пауза за националните отбори и тогава ръководството на Челси ще обсъди ситуацията около Моуриньо. 

Португалецът обаче не стои със скръстени ръце в очакване да бъде уволнен. ESPN твърди, че негови представители вече са влезли в контакт с два клуба, които имат интерес да го привлекат. Приоритет за Специалния в случай на раздяла с Челси е Пари Сен Жермен. От една страна парижани разполагат с неограничени финансови възможности и са амбицирани да триумфират в Шампионската лига, а от другa самият Моуриньо би искал да стане шампион в пета различна държава. До момента Жозе е триумфирал с титлите в Португалия, Англия, Италия и Испания. 

Другият вариант пред Моуриньо е завръщане в Интер. Той вече беше начело на "нерадзурите" в периода 2008-2010 година и спечели исторически требъл с миланския гранд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА