Last news in Fakti

4 Декември, 2015 12:27 845 0

Клоп: Тепърва ще ставаме по-добри

  • клоп-
  • ливърпул-
  • стил-
  • титла

Това е само началото, заяви треньорът на Ливърпул

Клоп: Тепърва ще ставаме по-добри - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп предупреди съперниците "мърсисайдци", че хората му имат още какво да подобряват в играта си, въпреки страхотното си представяне напоследък. "Червените" спечелиха 7 от последните си 8 мача, като постигнаха впечатляващи победи като гости над Челси и Манчестър Сити, а в сряда размаха Саутхемптън с 6:1 на неговия стадион. Феновете мечтаят за титлата, но германецът е спокоен. 

„Срещу Саутхемптън се представихме добре, но ни предстои още дълъг път. Хората могат да говорят докъде можем да стигнем, но ние просто трябва да играем футбол. Това е фантастичен клуб и всичко е прекрасно, но нямам представа какво можем да постигнем. Необходимо и да имаш късмет с контузиите и не трябва да се главозамайваме, тъй като все още сме едва 6-и“ заяви Клоп. 

„Знаем, че можем да се подобрим и ще продължим да работим. Трябва да играем емоционален и вдъхновяващ футбол и да знаем какво да правим и когато топката не е при нас. Искаме да създадем свой стил и своя философия и към това се стремим“ добави той. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА