Last news in Fakti

20 Декември, 2015 20:55 1 143 0

Милан с драматичен успех над Фрозиноне

  • милан-
  • фрозиноне-
  • тонев-
  • диониси-
  • бонавентура-
  • бака

Александър Тонев игра като титуляр за своя тим

Милан с драматичен успех над Фрозиноне - 1
Снимка: БТА/АР

Милан постигна страхотна победа с 4:2 след обрат над новака Фрозиноне в среща от 17-ия кръг на италианската Серия "А", която се игра на "Стадио Комунале Матуса". След спечелените три точки "осонерите" са на 6-ото място в класирането с актив от 28 пункта, докато техният противник се намира на 18-ата позиция с 14 точки в актива си.

Българският национал Александър Тонев излезе като титуляр за домакините и остана на терена до 63-ата минута, когато бе заменен от Паганини. Той си изкара и жълт картон в продължението на първото полувреме.

Със сигурност този успех ще свали малко напрежението около треньора на "Росонерите" Синиша Михайлович, който се намира в последно време под серозен натиск заради колебливите резултати на тима.

Мачът започна доста интензивно и през първите минути и двата отбора пропуснаха по едно доста добро положение, но все пак Даниел Циофани даде аванс на домакините в 19-ата минута.

Той бе изведен от Диониси сам срещу вратаря и първоначално се позабави, но след това отправи удар, който мина под плонжа на младия страж на Милан.

В 50-ата минута Абате все пак съумя да изравни резултата, след като бе намерен от Хонда в наказателното поле и от добра позиция успя да прати топката в близкия ъгъл и да матира противниковия страж.

Пет минути след това обратът бе пълен след гол на Бака. Бонавентура на практика свърши всичко, след като прехвърли вратаря и за колумбиеца не остана нищо друго освен от половин метър да довкара топката във вратата.

След прекрасен удар с глава след центриране от корнер пък Алекс почти уби интригата, след като направи резултата 1:3 в полза на гостите, в 77-ата минута.

Силите на домакините стигнаха за още едно попадение чрез Диониси в 83-ата минута, след прекрасен гол с глава, след центриране от фаул. Kрайният резултат пък бе оформен от Бонавентура, който реализира в продължението на мача.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА