Last news in Fakti

31 Декември, 2015 05:00 912 0

Бенитес: Има заговор срещу мен и Перес

  • бенитес-
  • перес-
  • реал мадрид-
  • заговор
Бенитес: Има заговор срещу мен и Перес - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Реал (Мадрид) Рафаел Бенитес е убеден, че срещу него и президента на клуба Флорентино Перес се води заговор, но не сподели от кого. 

Старши-треньорът на "белия балет" е под угрозата от уволнение и критиките към него не стихват от доста време насам. 

"Има заговор срещу Флорентино, срещу мен и срещу отбора. Всичко е манипулирано и всеки го вижда." - бяха думите на Бенитес в интервю, предадено от AS.

Въпреки това, специалистът не се притеснява за бъдещето. 

"Спокоен съм, аз и семейството ми, но ваканцията ми беше кратка. Когато дойдох в клуба, знаех колко магнетично е всичко тук. Край пейката съм от 30 години и имам натрупани над 1,400  мача. Знам какво е и какви са решенията. Концентрираш се върху работата си."

"Говорих с президента и отношенията ни са чистосърдечни. Знам как да върша добре нещата, за да победя." - допълни испанецът. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА