Last news in Fakti

4 Януари, 2016 10:26 858 0

Левски отново с интерес към Венци Христов

  • христов-
  • левски-
  • риека-
  • договор-
  • разтрогване

Българският нападател може да подпише със Сините, ако разтрогне с хърватския Риека

Левски отново с интерес към Венци Христов - 1
Снимка: БТА/АР

Един от фаворитите за титлата в "А" група - Левски, ще направи пореден опит да си осигури услугите на национала Венцислав Христов, пише "Тема Спорт". Нападателят на два пъти бе близо до "Герена", но в крайна сметка така и не сложи синята фланелка. 

В момента 27-годишният футболист е собственост на хърватския Риека. Ако успее да разтрогне договора си, Христов най-вероятно ще подпише със "сините", каквото е желанието им. В противен случай те ще трябва да се разбират с колегите си от Риека, за да го вземат или под наем, или срещу минимална трансферна сума. 

Преди Нова година спортният директор на Левски Георги Иванов обяви, че един от вариантите за нов нападател е българин, като визираше именно бившия голмайстор на Берое. Интерес към Христов обаче има и от страна на полския Краковия (Краков). 

За последно миналият за кратко през Металург (Донецк) офанзивен футболист тренира със Славия, но само за да поддържа форма. През есента Венцислав риташе в албанския участник в груповата фаза на Лига Европа Шкендербеу, но си тръгна оттам по взаимно съгласие. 

Нападателят вече е провел разговори с Георги Иванов и старши треньора Стойчо Стоев за евентуалния си трансфер на "Герена". Не е тайна, че наставникът на 26-кратния шампион на България искаше да го вземе в Лудогорец, когато бе треньор на разградчани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА