Last news in Fakti

7 Януари, 2016 04:00 769 0

Щутгарт финализира трансфера на Гроскройц

  • гроскройц-
  • щутгарт-
  • галатасарай-
  • трансфер

Щутгарт привлече в редиците си Кевин Гроскройц. Информацията бе оповестена в официалния сайт на клуба, а крилото ще носи фланелка с номер 15. 

През лятото бившият играч на Борусия (Дортмунд) премина в турския Галатасарай, но така и не успя да запише мач за "лъвовете" от Истанбул, тъй като трансферът бе извършен след изтеклия краен срок.

Обжалването на казуса от Галатасарай във ФИФА се оказа безуспешно, а сега германският национал се завръща в родината си. 

Щутгарт отчаяно има нужда от подсилване. Отборът има само 15 точки и се намира на незавидното 15-то място в Бундеслигата, на границата със зоната на изпадащите. 

"Решимостта да успеем в преследването на общите ни цели е огромна. Нямам търпение да започна да работя и да опозная целия отбор." - сподели Гроскройц пред официалният сайт на клуба. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА