Last news in Fakti

8 Февруари, 2016 16:26 1 463 0

Джон Тери: Не си говоря с никого в Челси

  • тери-
  • челси-
  • шефове-
  • договор

Капитанът на лондончани заяви, че няма контакт с шефовете на клуба

Джон Тери: Не си говоря с никого в Челси - 1
Снимка: БТА/АР

Капитанът на Челси Джон Тери заяви, че не е имал никаква комуникация с хора от ръководството на клуба, откакто обяви напускането си в края на сезона. 35-годишният централен бранител заяви миналата седмица, че не е получавал предложение за нов договор от клуба.

"Аз бях прекалено ясен, че искам да остана. Трудно е да направиш такава стъпка и да решиш да напуснеш, но по-важната страна е клубът. В момента няма никаква комуникация между мен и човек, който може да вземе генерално решение в клуба, не си говоря с никой. Но никога няма да забравя моментите си тук, винаги ще живея с тях", каза Тери, който има повече от 700 официални мача за сините от 1998-а година насам.

Холандецът Гуус Хидинк, който няма да бъде начело на тима през следващия сезон, отказа да коментира ситуацията. В началото на миналата седмица той намекна, че може да има промяна в клубната политика и Тери да остане на "Стамфорд Бридж", но след това отказа да влезе в детайли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА