Last news in Fakti

22 Февруари, 2016 20:37 736 0

Ерани пречупи Пиронкова в Доха

  • ерани-
  • пиронкова-
  • доха

Българката имаше сила само за един ударен сет

Първата ни ракета при жените Цветана Пиронкова претърпя поражение с 6:1, 5:7, 3:6 от италианката Сара Ерани в мач от първия кръг на турнира в Доха.

За 103-ата в ранглистата на WTA от днес Пиронкова това бе второ поражение от 17-ата в света италианка в третия двубой между двете.

Пиронкова отстъпи пред италианката, въпреки че спечели с 6:1 първия сет. Във втория и третия 28-годишната пловдивчанка изоставаше в резултата, но не се предаде и се бореше до последно срещу спечелилата титлата в Дубай миналата седмица Ерани.

Във втория сет Пиронкова губеше с 0:4, но изравни за 4:4 преди да загуби следващите два гейма. В третия сет Цвети изоставаше с 1:3, стигна до 3:3, но не съумя да стори нищо повече до края на срещата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА