11 Март, 2016 02:00 1 260 0

Карагър: Моля ви, разкарайте Балотели!

  • карагър-
  • балотели-
  • трансферна издънка-
  • ливърпул

"Марио, Акуилани и Ел Хаджи Диуф са най-големите ни трансферни провали", смята легендата

Карагър: Моля ви, разкарайте Балотели! - 1
Снимка: БТА/АР

Легендата на Ливърпул Джейми Карагър посочи Марио Балотели като една от трите най-неуспешни покупки в историята на мърсисайдци. Бившият бранител на "червените" дори си призна, че се моли на богатите китайски клубове да купят Балотели, който в момента играе под наем в италианския Милан.

"Още не мога да повярвам, че купихме Марио Балотели. Нямаше да ми пука какви ги върши извън терена, ако се представяше добре в мачовете. Хората казват, че има талант, но аз не се сещам за един негов добър мач с екипа на Ливърпул", коментира Джейми. 

"Моля се на китайските клубове, дано някой от тях го купи, след като свърши периода му под наем. Не считам, че ще се намери клуб във Висшата лига, който да го иска. Балотели е най-голямата издънка сред покупките на Ливърпул, заедно с Ел Хаджи Диуф и Алберто Акуилани."

"Акуилани беше закупен контузен, беше продаден контузен и аз не се сещам за случай, в който той да не е бил контузен", добави Карагър пред вестник "Дейли мейл".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА